Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw in: Yammie wordt Yammie by Pims (ja, van Pims Broodjeszaak!)

Door Noah Godefroy 21 april 2020

Je moet het maar durven. Een nieuwe zaak openen tijdens de coronacrisis. Pim van Pims Broodjeszaak zat plotseling middenin deze situatie maar laat zich er niet door tegenhouden: hij neemt Yammie op de Besterdring over. “We gaan weer écht koken.”

Voor Pim komt de overname in deze periode helemaal niet zo slecht uit. Zijn eerste toko, die aan de Juliana van Stolbergstraat, is dicht door de crisis. “Er komt niemand meer in de binnenstad. Maar hier aan de Besterdring is het altijd hartstikke druk”, legt hij uit.

Yammie By Pims

De inmiddels ‘klassieke’ broodjes van Pims worden nog steeds gemaakt in het Yammie-pand, maar er wordt ook een deel van de menukaart van de voorganger mee overgenomen. Daarom kwam Pim met de naam Yammie By Pims. “Yammie was een plek waar veel studenten betaalbaar eten bestelden, en daarom willen we herkenbaar blijven voor die groep. Het wordt Yammie maar dan beter. Alles vers, en we gaan weer écht koken.”

Tekst loopt door onder fotogalerij.

Foto: Yammie By Pim.
Foto: Yammie By Pim.
Foto: Yammie By Pim.
Foto: Yammie By Pim.
Foto: Yammie By Pim.
Foto: Yammie By Pim.

Bedrijfslunches

“Fijn dus dat we een behoorlijke keuken hebben. Voorheen hadden we een plekje in ’t Duvelhok, maar dit is natuurlijk perfect en helemaal van ons. Zeker met het oog op bedrijfslunches, waar we ook een flink deel van de inkomsten mee binnenhalen. Maar ook dat kan altijd nog meer natuurlijk, vooral nu de deuren dicht zijn in het centrum.”

Moois neerzetten

Waar de piekdrukte dus altijd rond de lunch heeft gelegen, kunnen Pim en zijn personeel zich nu opmaken voor lange werkdagen. “Dat geeft niet. Eerst had ik nog weleens wat vrije dagen voor mezelf ingepland, maar dan zit je ook maar thuis. Ik wil de komende tien jaar keihard werken en echt iets moois neerzetten. Eerst deze volgende stap maar weer tot een succes maken!”

Lees ook:

broodjeszaak tilburg

Pims Broodjeszaak heeft een nieuwe menukaart en we willen álles uitproberen

De lekkerste broodjeszaak van Tilburg heeft nóg meer broodjes! Pims Broodjeszaak bestaat acht jaar e...
lekkernijen

11 x hier eet je volgens jullie de lekkerste broodjes van Tilburg

Geen zin in je gesmeerde bammetjes? Gelukkig hebben we talloze broodjeszaken in de stad die het heel...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Pims Broodjeszaak. Meer over Pims Broodjeszaak ontdekken?

Pims Broodjeszaak

lunch

Gesloten11:00 - 16:30

Juliana van Stolbergstraat 6, Tilburg

Bekijk meer:lunch

  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.