Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

We krijgen een nieuw (supergroot) hotel in Tilburg

Door Rowie van der Vliet 7 augustus 2017

Wie langs de A58 rijdt, kan het bijna niet missen: de aanbouw van het nieuwe Valk exclusief hotel in Tilburg. Wat een joekel van een gebouw! In het voorjaar van 2018 kunnen we komen logeren.

We zien het al helemaal voor ons. De dag beginnen met een wandeling in het nabijgelegen Leijpark, dan uitrusten in het wellnesscentrum na al die inspanning, lunchen in het restaurant met live cooking en de dag afsluiten in de sky bar. Of toch nog even gokken in het casino. Zo’n viersterrenhotel klinkt heerlijk. Het supergrote complex heeft 150 kamers en 15 vergader- en congresruimtes.

Lekker maken

Het voorjaar van 2018 is nog ver weg, maar de bouw is in volle gang. Weggebruikers kunnen zich alvast lekker maken, want het logo staat al op het pand. Wil je met eigen ogen zien hoe ze het supergrote hotel gereedmaken? Er worden meerdere bouwbezoeken georganiseerd. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via [email protected]. Kun je niet wachten met binnenkijken? Op de site van het hotel vind je een mooie sfeerimpressie. Fotograaf Freddie de Roeck wist het Valk exclusief hotel nog beter vast te leggen voor zijn blog.

[mc4wp_form id=”5083″]
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.