Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

We hebben er een nieuwe platenzaak bij: Hauz of Wax

Door Thijs Dingemans 29 augustus 2017

Yes, we kunnen nóg meer plaatjes kopen. Hauz of Wax is namelijk de nieuwste platenzaak in Tilburg. De winkel zit in het ‘nieuwe’ BANK15 aan de Spoorlaan, waar ook Broodje Per Centimer sinds kort zit. Daar liepen we onlangs al even binnen om te proeven. Met Hauz of Wax meldt de volgende starter zich in het bankgebouw.

2000 platen

Eigenaar van de zaak is André Martins, die zo’n 2000 elektronische (en ook wat disco) platen verkoopt. Bij alleen de ‘winkel’ blijft het niet: vanaf september komen er ook dj’s draaien in Hauz of Wax. Dat vertelt André tegen Stadsgezicht, die zelf ook dj is en op heel wat feestjes in Tilburg draaide.

Inburgering: check!

Leuk detail: André is een Portugees die tien jaar geleden naar Nederland kwam en leerde Tilburg als eerste stad kennen. Hij kreeg in onze stad een baan, ging er niet meer weg en krijgt nu dus de kans om zich te bewijzen in BANK15. We wensen André en Hauz of Wax natuurlijk veel succes!

[mc4wp_form id=”5083″]

Meer over Hauz of Wax ontdekken?

Hauz of Wax muziek

Gesloten12:00 - 18:00

Spoorlaan 350, Tilburg

Bekijk meer:muziek
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.