Wauw! Er komt een rooftopbar in Tilburg

Door Rowie van der Vliet 12 juli 2018

Hotspot alert! In de toekomst kunnen we borrelen onder het genot van een prachtig uitzicht over onze stad. Er komt namelijk een echte rooftopbar in Tilburg, zo meldt Brabants Dagblad.

De rooftopbar vinden we in 2019 op het dak van het oude postkantoor aan de Spoorlaan. We gokken dat we straks niet lang hoeven te zoeken naar een plekje in de zon, want het terras krijgt een oppervlakte van driehonderd meter. Nu is daar nog weinig van te merken: bovenop het postkantoor staan nog een hoop witte bakken. Vanaf april 2019 is dat wel anders, dan wordt verwacht dat de nieuwe rooftopbar helemaal klaar is. We weten nu al dat ze daar nog minstens tien jaar mogen blijven!

Doolhof

De rooftopbar maakt onderdeel uit van een horecaconcept van Jaap van Ham (ook de man achter Polly Maggoo, Café Bakker en Het Ketelhuis), Joep van Gorp en Gijs van der Velden. Joep zal in het gebouw een heel gaaf doolhof realiseren met de rooftopbar als eindpunt. Gijs is eigenaar van kookstudio Cookaholics en gaat op het dakterras in de Spoorlaan een horecaconcept met lekker eten, bier, wijn en cocktails verzorgen.

Uitzicht

Wij van indebuurt Tilburg waren eerder al eens op bezoek op het oude postkantoor. Daar konden we met eigen ogen genieten van het uitzicht. Gluur je mee?

Uitzicht vanaf de rooftopbar Foto: indebuurt Tilburg
Uitzicht vanaf de rooftopbar Foto: indebuurt Tilburg
Uitzicht vanaf de rooftopbar Foto: indebuurt Tilburg
Uitzicht vanaf de rooftopbar Foto: indebuurt Tilburg
Uitzicht vanaf de rooftopbar Foto: indebuurt Tilburg

Lees ook:

Festival Circolo

Moet je zien: het grootste circusfestival van Nederland komt naar Tilburg!

Attentie hooggeëerd publiek... Festival Circolo komt naar de stad! Van 12 tot en met 21 oktober 2018...
the pink chapel

Te gek: tijdens de Tilburgse Kermis dineren én trouwen in een opblaasbare kerk!

Heb je je ooit weleens ingebeeld hoe het is om te dineren in een grote opblaasbare kerk? Dat beeld k...
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.