Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze leuke hotspots openen in 2018 de deuren

Door Thijs Dingemans 5 januari 2018

Wauw! Wat zijn er veel nieuwe zaken geopend het afgelopen jaar. Gelukkig is Tilburg hot & happening en krijgen we er ook in 2018 weer een paar hotspots bij! Dit kun je verwachten:

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Primark

Primark uit de steigers
Foto: indebuurt

Dé opening waar we al héél lang naar uitkijken is natuurlijk Primark. We zagen begin november al dat de steigers bij het gebouw weg zijn gehaald en langzaam wordt nu duidelijk hoe de populaire winkel eruit komt te zien. Helaas moeten we nog wel even geduld hebben: Primark opent waarschijnlijk medio 2018 de deuren. En o ja, leuk raadseltje: is het Pr-aai-mark of Pr-ie-mark? Wij hebben het antwoord!

Jamie Oliver

jamie Oliver
Jamie Oliver opent een restaurant in Tilburg. Foto: Indebuurt

We eindigden 2017 met geweldig nieuws: Jamie Oliver komt naar Tilburg! De bekende tv-kok opent een nieuw Italiaans restaurant in onze stad. De zaak komt te zitten aan het Pieter Vreedeplein, onder de onlangs geopende Decathlon. Aanvankelijk dachten we dat het om een ‘Jamie’s Italian’ zou gaan, maar het wordt toch een pizzeria, lezen we bij het Brabants Dagblad. De opening is al snel: begin 2018. Wanneer precies weten we helaas nog niet. 

Dunkin’ Donuts

dunkin' donuts
Foto: ANP

Houd je van donuts? Dan bof je: de populaire keten Dunkin’ Donuts komt óók naar Tilburg. De afgelopen maanden zijn in Amsterdam al zes filialen geopend en ook in Utrecht opende in 2017 een nieuwe Dunkin’ Donuts. Maar daar blijft het dus niet bij. Dit jaar komen er filialen in heel veel Nederlandse steden en uiteraard hoort Tilburg daar ook bij. Op welke locatie de tent komt te zitten is nog niet bekend en ook de openingsdatum is nog een verrassing. 

Pannenkoekenrestaurant

pannenkoekenrestaurant
Foto ter illustratie. Bron: ANP

Nog meer zoet nieuws: op 1 april opent een groot pannenkoekenrestaurant in het ketelhuis van de AaBe Fabriek. En nee, die datum is geen grap. Volgens ondernemer Jaap van Ham wordt het een ‘mooie, moderne zaak’ en vooral geen oubollig gedoe. Daarom wordt het ketelhuis helemaal opgeknapt (met vide) en buiten komt een terras van zeshonderd vierkante meter. Nóg leuker voor de kids: er komt ook een grote speeltuin. We zijn benieuwd!

Van der Valk hotel

Van der Valk
Foto: Freddie de Roeck

Wie geregeld over de A58 rijdt, is het vast al opgevallen: het gaat lekker met de bouw van het Van der Valk hotel. We kunnen je alvast melden dat het nieuwste hotel van Tilburg waarschijnlijk in maart opent. En het is niet zomaar een hotel: er komt ook een wellnesscentrum, skybox, restaurant én casino met 175 speelplekken in. Dus: Ga je all-in of speel je op safe?

Lees ook:

Van der Valk

We kregen alvast een exclusief kijkje in het nieuwe Van der Valk hotel

Het gaat lekker met de bouw van het Van der Valk hotel in Tilburg. Onze fotograaf Freddie de Roeck k...
De receptie van een Van der Valk hotel

We krijgen een nieuw (supergroot) hotel in Tilburg

Wie langs de A58 rijdt, kan het bijna niet missen: de aanbouw van het nieuwe Valk exclusief hotel in...

Dolfijn Bowling

Dolfijn Bowling
De bouw van het nieuwe centrum schiet al op. Foto: Facebook Dolfijn Bowling

Iets later dan gepland opent op 12 februari het vernieuwde Dolfijn Bowling bijna twee jaar na de brand de deuren. Eigenlijk zou het bowlingcentrum op 18 december 2017 al openen, maar de werkzaamheden duurden toch iets langer. Het nieuwe pand wordt groter dan ooit: zo kun je op 24 banen bowlen en binnen midgetgolfen, komen er escaperooms, kunnen kinderen spelen in de speelhoek en er komt een grote ondergrondse parkeergarage. Over iets minder dan een maand rollen de bowlingballen weer!

[mc4wp_form id=”5083″]


Lees ook: 

stoom013

Dit zijn de vetste, de gaafste, de coolste zaken die in 2017 openden

Zoooo! Wat een hoop bedrijvigheid in de stad! In 2017 openden enorm veel coole winkels, cafés en res...
Sostrene Grene

Deze winkels willen we in 2018 zien in Tilburg

Kom maar op met al die nieuwe winkels die ons in 2018 staan te wachten! Na héél lang nadenken kwamen...
Dames met bier tijdens bierfestival Hopwagon

Bucketlist voor 2018: deze dingen moet je gedaan hebben als Tilburger

Goede voornemers? Die zijn maar lastig vol te houden. Wij strepen liever leuke activiteiten van onze...
Burgemeester Stekelenburgplein

6 redenen waarom 2018 awesome wordt voor Tilburg(ers)

2018 is bijna hier en man, wat zijn we daar blij mee. Waarom? Omdat dit een steengoed jaar gaat word...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.