Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Eetwinkel Verzot is open en zo ziet het eruit [video & foto's]

Door Rowie van der Vliet 19 mei 2019

Gemak en genieten, daar gaat het om bij Eetwinkel Verzot. Eigenaresse Denise Hellmig opende op dinsdag 14 mei de fijne plek aan het Besterdplein. 

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Eetwinkel Verzot is een paar dagen open, maar nu zijn er al mensen die terugkomen. “Iemand kwam op een dag lunch en avondeten halen”, glundert Denise. Bij Eetwinkel Verzot kun je makkelijk een avondmaaltijd of broodje halen. In de vitrine zien we couscoussalade, vegetarische lasagne en kippenbouten. Maar dat kan volgende week zomaar weer anders zijn. Denise gaat met haar gerechten zoveel mogelijk verspilling tegen en kookt met seizoensproducten.

Kant-en-klare maaltijden en hapjes

De eetwinkel is niet alleen een fijne plek voor kant-en-klare maaltijden. Ook voor bij de borrel of het bankhangen heeft Eetwinkel Verzot genoeg hapjes staan. Wat dacht je van een kaas, tapenade, olijven, worst, speciaalbier en wijn?

Gemak en genieten

Buurtbewoners zijn in hun nopjes met de zaak. Denise: “Zoiets als dit was er nog niet in de Besterd. Daar zijn mensen heel blij mee. Voor mij was de locatie handig. Ik vind de parkeergelegenheid voor de zaak fijn. Het gaat hier echt om gemak en genieten. Mensen kunnen makkelijk parkeren, binnenlopen en dan thuis van de producten genieten.” Zo makkelijk kan het zijn!

Zo ziet de zaak eruit:

eetwinkel verzot
Er is voor ieder wat wils! Foto: indebuurt Tilburg
eetwinkel verzot
Hmmm! Foto: indebuurt Tilburg
eetwinkel verzot
Kijk, dit zien we niet vaak! Foto: indebuurt Tilburg
Opeens ook zo’n honger? Foto: indebuurt Tilburg
Heel simpel! Foto: indebuurt Tilburg
Elke week koop je wat anders. Foto: indebuurt Tilburg
Kijk je mee? Foto: indebuurt Tilburg

Meer over Eetwinkel Verzot ontdekken?

Eetwinkel Verzot speciaalzaken

Gesloten09:00 - 18:30

Besterdplein 30, Tilburg

Bekijk meer:speciaalzaken
Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.