Tof! Er zit iets moois in dit prachtige hoekpand aan de Spoorlaan

Aangeboden door Gerritse Makelaardij 16 januari 2019

De champagne wordt bijna ontkurkt aan de Nieuwe Bosscheweg: begin februari opent Gerritse Makelaardij hier op nummertje 105 (dat zit op de hoek van de Spoorlaan) hun nieuwe kantoor. En wát een prachtig pand is dit! 

Een tijdje terug maakten we al kennis met het leuke makelaarsteam, dat verhuist van de Tivolistraat naar de Nieuwe Bosscheweg. We stapten toen binnen en werden aangenaam verrast. Onder het genot van een vers bakkie koffie en bonbon schoven we aan om even kennis te maken en een dik uur later vertrokken we.

Gloednieuwe locatie

Maar goed, het oude pand in de Tivolistraat is verleden tijd. Begin februari kunnen we allemaal binnenlopen bij het nieuwe, prachtige hoekpand aan de Nieuwe Bosscheweg. De bekende villa, die grenst aan de Spoorlaan, is helemaal opgeknapt en klaar om jou met open armen te ontvangen!

Ervaren makelaars

En ja, loop zéker even binnen bij het leuke makelaarsteam. Er is een brok aan ervaring in huis (het kantoor werkt met drie gecertificeerde NVM-makelaars) en de stralende binnendienst maakt je meteen een gelukkig mens. Nou, hup, gas erop!

Lees ook:

gerritse makelaardij

Wij stellen aan je voor… het leukste makelaarsteam van Tilburg!

Nou mensen, mocht je nog een leuke makelaar zoeken, dan hebben wij die voor je gevonden! We stapten ...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Gerritse Makelaardij Meer over Gerritse Makelaardij ontdekken?

Gerritse Makelaardij makelaars

Nu open09:00 - 17:30

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Nieuwe Bosscheweg 105, Tilburg

Bekijk meer:makelaars
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.