Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zoetekauwen opgelet! Royal Donuts opent in hartje Tilburg

Door Rowie van der Vliet 27 oktober 2020

In de categorie dit-missen-we-nog-in-Tilburg: donutwinkel Royal Donuts. Komt verandering in, want het suikerwerkwalhalla opent een filiaal in Tilburg.

We hebben momenteel nog geen vestigingen van Royal Donuts in ons land, maar de komende weken schieten de zaken als paddenstoelen uit de grond. Deze week opent de keten twee vestigingen in Haarlem en Maastricht.

‘Corona kan ons niet stoppen’

Het blijft niet bij die twee vestigingen, want er openen de komende maanden maar liefst zeventien (!) vestigingen in Nederland. “Zelfs corona kan ons niet stoppen”, laat Royal Donuts weten. “Wij investeren door en openen maar liefst twee Royal Shops per week.” Naast Tilburg komt de keten ook naar Groningen, Venlo, Rotterdam, Heerlen, Amsterdam, Arnhem, Nijmegen, Eindhoven, Den Bosch, Breda, Dordrecht, Almere, Zaandam en Alkmaar.

Hier komt Royal Donuts in Tilburg

De Tilburgse vestiging vinden we straks in de Heuvelstraat op nummer 1A. Dat is het pand naast De Frietboetiek, waar nu pop-up pepernotenwinkel Peppernuts zit. Royal Donuts opent in onze stad in december.

Royal Donuts

De keten heeft maar liefst 65 winkels in Duitsland en eerder dit jaar kwamen er acht vestigingen bij in België. Nu is Nederland aan de beurt. Bij Royal Donuts kun je terecht voor, de naam zegt het al: donuts. Maar liefst 91 soorten in allerlei kleuren en smaken. Mét koninklijke toppings!

Lees ook:

Deze Tilburgse zussen openen pop-up dameswinkel: ‘Deze winkel is precies hoe wij het willen en wie wij zijn’

Op woensdagmiddag komen wij de winkel van Sandra en Chantal binnen. De zussen zijn dan druk bezig me...
Plan-t

Plan-t is klaar en dit bedrijf opent er een nieuwe vestiging

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is het zo ver: Plan-t is opgeleverd. Het gigantische kantoorg...

Een nieuw horecazaakje met bubble tea en meer opent in de binnenstad

Ben je gek op bubble tea, stroopwafels en softijs? Nog even wachten tot na de zomer en dan haal je h...
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.