Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Olé! Er komt een versmarkt à la Spanje naar Tilburg

Door Rowie van der Vliet 27 augustus 2020

Misschien ken je het nog wel van vakantie in Spanje: een versmarkt met de lekkerste producten. Het is een plek waar je boodschappen doet én goede gerechten proeft. Dit concept komt naar de Emmapassage onder de noemer Mercado Emma, zo meldt de Emmapassage via haar website.

Genieten geblazen! Bij Mercado Emma tap je zelf olijfolies, vind je veel kruiden om zelf mee aan de slag te gaan of neem je een verse maaltijd mee. Het water loopt ons al in de mond, want je haalt er ook chocolade, soep en meer.

Grote versmarkt

De versmarkt opent op 1 september en is tegenover Gianotten Mutsaers te vinden. Bereid je voor op een grote markt, want de oppervlakte van het pand is 450 vierkante meter. Er komen ook zestig zitplekken om te genieten van een broodje, verse maaltijd of kop koffie. Ideaal om de laptop open te klappen en weer eens ergens anders te werken.

Vlammen

Het concept is bedacht door exploitanten Floris Verschuuren en Patrick Kokx. De mannen kunnen goed samenwerken, want ze hebben onder andere een kaviaar-bezorgservice en organiseren foodfestival Smaakkaravaan. De Tilburgse heren weten dus wel wat lekker is! Zij krijgen sowieso tot eind dit jaar de kans om te vlammen bij Mercado Emma. Voor nu is de plek opgezet als tijdelijke invulling. De versmarkt is elke dag (behalve maandag) geopend van 11.00 tot 20.00 uur.

Lees ook:

Aloha! In Tilburg vind je een nieuw restaurant met pokébowls en Japanse toetjes

Tilburg heeft er een nieuw afhaalrestaurant bij: Poké You The Aloha Express. Je haalt er pokébowls, ...

Mariëla opent eindelijk eigen salon: ‘Dit wilde ik al als klein meisje’

Het is zover: Mariëla heeft met haar Mariëla's Beauty and more eindelijk een eigen salon. De kappers...
prise d'eau

Dit is ‘m: de nieuwste wandelroute van Tilburg

Lekker aan de wandel? Goed nieuws: in Tilburg vind je een nieuwe wandelroute in Stadsbos013. De rout...
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.