O yes! Tilburg krijgt een eigen carpacciobar en wij kunnen niet wachten

Door Rowie van der Vliet 4 september 2018

Sta je het liefste op met carpaccio en droom je van het dunne vleesgerecht? Heb jij even geluk! In Tilburg heropent namelijk de allereerste carpacciobar van Nederland. Smullen!

De Carpacciobar (heerlijke naam) verzorgt vanaf 12 september de favoriete lunch van carpaccioliefhebbers. Naast de bekende variant met rundvlees laten ze zien wat er nog meer onder carpaccio valt. Zo is eigenaar Anneloes Rottier ook heel goed in het maken van versies met tonijn, bieten, chocolade en octopus. O yes!

Carpaccio van chocolade

De Carpacciobar trekt in het pand van Culinair bij Tante Caatje in de Koestraat. Tantje Caatje (geliefd om haar lekkere soep en stokbrood) gaat helaas met pensioen, maar door Anneloes staat het pand gelukkig niet leeg. In De Carpacciobar kunnen we straks terecht om te lunchen. Maar ook desserts, bijvoorbeeld carpaccio van chocolade, worden geserveerd. Lekker, zeg! Het is nog even afwachten op de opening totdat we de hele menukaart mogen bekijken.

Die was er toch al?

Tilburg had toch al een carpacciobar? Ja, dat klopt! Anneloes stond eerst te koken in BANK15 onder de noemer Vittore C. Dat deed ze toen samen met Nadia Ibrahim. Ook waren ze een tijdje te vinden in bij Qlubhouse. Nu is Anneloes terug met een eigen zaak, De Carpacciobar. Nadia heeft een hele toffe baan gevonden bij een hotel, dus beide dames zijn klaar voor een nieuw avontuur.

Lees ook:

Nikkie Plessen van NIKKIE

Komt eraan: deze zaken openen binnenkort in Tilburg

Yes, Tilburg blijft maar groeien! Een hoop leuke winkels en horecatenten besluiten naar de leukste s...
robert kranenborg

Bekende tv-kok zoekt nieuwe eigenaar voor zijn restaurant in Tilburg

En nee, we doelen niet op de pizzeria van Jamie Oliver. Die andere bekende tv-kok met een restaurant...
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.