Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuws! Dit komt er in het pand van Hudson’s Bay in Tilburg

Door Rowie van der Vliet 7 mei 2020

Geen Action, foodhall, IKEA, winkelcentrum met kleine ondernemers of V&D. In de leegstaande Hudson’s Bay in Tilburg komt De KOOPman te zitten, aldus Brabants Dagblad.

De komst van de KOOPman is toch heel iets anders dan jullie hadden gewild. Vooral een Action, V&D of een foodhall waren populaire ideeën onder de Tilburger.

Heel het pand

Eerst leek het erop dat er misschien meerdere winkels in het pand zouden komen. Het leek onwaarschijnlijk om een winkel te vinden die groot genoeg was om de volledige 13.000 vierkante meter te betrekken. De KOOPman in Tilburg gaat dit wel doen.

Wat is het?

Wat is De KOOPman eigenlijk? Nou, het is een concept van The Sting Companies. Dat bedrijf kun je ook kennen van The Sting, Costes, The Cotton Club en Distrikt Nørrebro. Bij De KOOPman haal je de nieuwste kleding van merken als Sutherland, April Evil en Bella Ragazza. Er is een contract gesloten voor een jaar. En dat gaat al heel snel in. De KOOPman opent in juni 2020.

Tilburgs tintje

De KOOPman heeft een Tilburgs tintje. De allereerste vestiging van The Sting opende in 1982 namelijk in de Heuvelstraat in Tilburg. Inmiddels is het bedrijf goed vertegenwoordigd in onze stad. Aan het Pieter Vreedeplein vinden we The Sting en Costes, terwijl The Cotton Club een vestiging in de Heuvelstraat heeft. Distrikt Nørrebro zit nog niet in onze stad, maar het merk is wel te koop bij The Sting en misschien straks ook bij De KOOPman.

Lees ook:

hudson's bay tilburg

Dit willen Tilburgers straks in het pand van Hudson’s Bay

Het gaat toch echt gebeuren: Hudson's Bay sluit eind 2019 de deuren. Dat betekent dat het compleet v...
winkels Heuvelstraat

Gastvrouwen, webcams en meer: zo maakt Tilburg de binnenstad coronaproof

Straks krijgen we nog steeds te maken met een anderhalvemetersamenleving. Het Ondernemersfonds is dr...
winkels Heuvelstraat

Deze 15 winkels in de Heuvelstraat zijn gewoon open

Primark, H&M, Zara: we noemen zomaar eens wat winkels die besloten de deuren te sluiten in de Tilbur...
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.