Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw in Tilburg: Foodbar Ferris aan de Heuvel [foto’s]

Door Rowie van der Vliet 1 augustus 2019

We moeten nog eventjes geduld hebben, maar straks prikken we een vorkje bij een nieuw restaurant aan de Heuvel. Foodbar Ferris opent binnenkort in Tilburg.

De verbouwingen is nog volop bezig. Het is jou misschien al opgevallen: Club Reina is weg. Daarmee ook de zwarte deuren met een rond inkijkje. Nieuwsgierig als we zijn, stappen we binnen. Wat staat ons hier straks te wachten? “Misschien dat we later ook lunch gaan verzorgen, maar we beginnen met een dinerkaart. We zijn maandag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag open. Mensen kunnen na het dineren een drankje blijven drinken aan de bar of de lounge op de eerste verdieping”, vertelt de eigenaar.

Carpaccio

Foodbar Ferris werkt met een a la carte-kaart. Als voorgerecht smul je er van carpaccio, gamba’s, soep en meer. De hoofdgerechten blijven nog even een verrassing, maar vis en vlees vinden we sowieso op de kaart.

Terras

Buiten komt een fijn terras om een drankje te doen en binnen is er plek voor zo’n honderd man. Zowel aan de bar als aan tafeltjes voor twee personen. Ook zijn er hoekjes waar je met veel vrienden een tafel deelt.

Gemêleerd publiek

De nieuwe horecazaak is echt voor alle Tilburgers, zo wil de eigenaar benadrukken. “Je kunt binnenlopen als je begin twintig bent en lekker wat wil eten met vrienden, maar ook ouderen van begin zestig voelen zich hier thuis. We zijn er voor een gemêleerd publiek.”

Foodbar Ferris

Tijdens de kermis kregen we alvast een voorproefje van Foodbar Ferris. Het eerste dat veel Tilburgers zeiden toen ze binnenliepen, was: ‘wat een mooie zaak’. Met velvetstoelen, marmeren-elementen en gouden details is er al veel veranderd. Het restaurant sluit weer eventjes de deuren om alle puntjes op de i te zetten. Zo komt er nog een dj-booth in de zaak te staan. Achter de schermen wordt er druk gewerkt aan de grote opening. Het is nog niet zeker wanneer dit is, maar je kunt de zaak alvast volgen via Instagram.

Foodbar Ferris is een concept van Horeca Concepten Nederland.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Sneak peek! Zo ziet de zaak eruit:

Foodbar Ferris
Foto: indebuurt Tilburg
Foodbar Ferris
Foto: indebuurt Tilburg
Foodbar Ferris
Foto: indebuurt Tilburg
Foto: Foodbar Ferris
Foodbar Ferris
Foto: indebuurt Tilburg
Foodbar Ferris
Foto: indebuurt Tilburg
Foodbar Ferris
Foto: indebuurt Tilburg

Lees ook:

TIEN Tilburg

Deze Tilburgse zaken gingen open in juli 2019

Regelmatig zie je op indebuurt nieuwe winkels en restaurants voorbijkomen. Ben je het overzicht kwij...
WAAR

Het is echt waar! Cadeauwinkel WAAR is weer open in Tilburg [video en foto's]

Wat hebben we WAAR gemist! De fairtrade cadeauwinkel sloot in januari de deuren aan de Juliana van S...
TIEN Tilburg

TIEN is open in de Heuvelstraat en zo ziet het eruit

Kusje hier, knuffel daar. Eigenaresse Jantien Streng straalt als ze mensen verwelkomt in het nieuwe ...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.