Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw in Tilburg: een drive-thru met foodtrucks

Door Rowie van der Vliet 13 mei 2020

We hadden al de eerste drive-thru waar je ijsjes kunt afhalen en in Tilburg kon je ook als een van de eersten terecht met de auto bij een snackbar. Nu hebben we weer een mooie primeur: vanaf vrijdag 15 mei is er een drive-thru met foodtrucks, de T-Food drive-thru.

De drive-thru met foodtrucks vinden we aan de Dr Hub van Doorneweg 105, bij Ibis Tilburg. In totaal staan er straks zes foodtrucks op je te wachten. Je steunt de horeca bij WeCareNL, koopt een frietje stoof bij Oerpatat, geniet van een burger dankzij Oerburger, haalt zoetigheid bij Lilly’s Sweet Bar of koopt een drankje bij de Drinks truck. Het idee komt van komt uit de koker van Eric de Bont van Rolling Events, Toine Schellekens en Jelle Butters van Foodtrucks On Tour en Monique Schellekens van La Cookaracha.

Zo werkt het

Het drive-thru foodtruckfestival werkt allemaal volgens de regels voor het RIVM. Via de website plaats je eerst een bestelling, die je later met de auto op mag komen halen. Echt niet vergeten: vul bij opmerkingen je kentekennummer in. Zo weet T-Food drive-thru welke bestelling voor jou is. Natuurlijk is het ook de bedoeling dat je snel je eten komt ophalen en daarna naar huis rijdt.

Drive-thru met foodtrucks

Op de menukaart van de drive-thru met foodtrucks staan onder andere een frietje stoof bereid met LaTrappe, spareribs met smokey saus, Mexciaanse gerechten en Luikse wafels.

Openingstijden

De drive-in met foodtrucks is vanaf 15 mei tot en met 31 mei op vrijdag, zaterdag en zondag bereikbaar
zijn tussen 16.00 uur en 21.00 uur. Ook op Hemelvaartsdag kun je langs komen rijden. Als het een succes is, blijven de foodtrucks ook na die drie weken staan op de parkeerplaats bij Ibis Tilburg.

Van ijs tot geitenkaas: dit zijn alle corona drive-thru’s in Tilburg

In tijden van corona openen veel zaken in Tilburg een drive-thru. Zo kun je een ijsje halen of trek ...
Jordy Sweep WeCareNL

Jordy bedacht hét idee om horeca en zorg te helpen: ‘Maf dat ik te zien was bij RTL Boulevard’

Eén en één is twee. Tilburger Jordy Sweep is de oprichter van het burgerinitiatief WeCareNL dat hore...
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.