Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw in: Tandarts 013 is dé tandarts voor echte Tilburgers

Aangeboden door Tandarts 013 17 mei 2020

Of iedereen er nu heel blij van wordt, weten we niet zeker. Hoe dan ook draaien de tandartsen weer overuren na de sluiting tijdens de coronacrisis en dus is iedereen binnenkort weer aan de beurt. Zonder gein: je hebt maar één gebit en daar moet je zuinig op zijn. En als échte Tilburger doe je dat voortaan bij Tandarts 013.

Een nieuwe tandarts kiezen kan best eng zijn. Veel Tilburgers blijven jarenlang trouw dezelfde praktijk bezoeken. Vaak ook uit gemak, maar ook omdat ze weten wie er in hun mond bezig is 😉 .

Tandarts 013

Bij Tandarts 013 hoef je niet bang te zijn voor gebrek aan expertise: je kunt de tandartsen namelijk al kennen. De meeste Tilburgers zullen Tandartspraktijk Van Pelt in de Nieuwlandstraat wel kennen en laat het nou net díe tandartsen zijn die Tandarts 013 op Olympiaplein nummertje 389 openen. Precies, recht tegenover de Euroscoop. Wel even alle popcorn tussen je tanden vandaan poetsen voordat je op controle gaat dus.

Spoedjes

Bas van Pelt en Michiel van Genugten zijn de mannen die je dus kunt kennen van Tandartspraktijk Van Pelt. Vol goede moed gingen ze van start, maar na nog geen maand gooide corona roet in het eten. “Van een volle agenda gingen we naar alleen spoedjes. Dat waren nog zo’n twee cliënten per dag”, vertelt Michiel. De agenda kan dus weer vol, maar het is nog zeker veiligheid troef. Op de website van Tandarts 013 zie je wat zij allemaal doen om een tandartsbezoek zo veilig mogelijk te houden in deze tijden.

Tekst loopt door onder foto’s.

Foto: indebuurt Tilburg
Foto: indebuurt Tilburg
Foto: indebuurt Tilburg
Foto: indebuurt Tilburg
Foto: indebuurt Tilburg
Foto: indebuurt Tilburg

Willem II

Wat opvalt aan de hipste praktijk van Tilburg, is de feeling met de stad zelf. In de behandelkamers prijken spelers van Willem II en Tilburg Trappers op de muur. In de ontvangstruimte kijk je op de skyline van de schôônste stad van ’t laand en door het hele pand heen voel je je gewoon thuis als Tilburger. Ook niet onbelangrijk: het is een fijne omgeving voor de kids en dus hoort een verrassing naderhand er ook bij. Classic!Deze bijdrage wordt je aangeboden door Tandarts 013. Meer over Tandarts 013 ontdekken?

Tandarts 013

tandartsen

Gesloten08:00 - 17:00

Nieuwlandstraat 35, Tilburg

Bekijk meer:tandartsen

  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.