Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw in de Heuvelstraat: Brood & Beker. En wij proefden alvast!

Door Thijs Dingemans 10 augustus 2017

Shoppers, letten jullie even op? We hebben goed nieuws: de Heuvelstraat is een broodjeszaak rijker. Naast De Frietboetiek is Brood & Beker geopend. Wij konden het niet laten om even binnen te lopen. En wat doe je dan? Proeven! 

Mexicaans, Italiaans, Amerikaans én Nederlands: bij Brood & Beker heb je van alles wat. Zo verkoopt eigenaar Kaweh bijvoorbeeld broodjes zalm met roomkaas, kip-pesto salade en brie met honing en walnoten. Je kunt ook op de Amerikaanse toer gaan met drie verschillende hotdogs. Is het nog vroeg? Dan kun je ook een vers bakkie koffie krijgen.

Even proeven

En wat nieuw is, moet geprobeerd worden, vinden wij. Dus proefde onze eigen Rowie de hotdog in Chigago style. En of deze hotdog smaakte: met relish, tomaat, peper en gebakken krijg je een flinke topping op de worst. De zure smaak van de augurk combineert lekker met de mosterd, maar al helemaal met de crunch van de gebakken uitjes. Verwacht geen hip desembrood of andere fratsen: het is een simpel broodje. Maar dat helpt juist om de smaak van de topping tot zijn recht te laten komen. Eén dingetje: na de hotdog heb je wel dorst.

brood & beker

Wie proeft de volgende hotdog? 🙂

[mc4wp_form id=”5083″]
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.