Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw en heet in Tilburg: Taco Bell! We bestelden meteen een taco…

Door Thijs Dingemans 12 oktober 2017

Het is zover, mensen: de Taco Bell is geopend! Vanochtend om 11.00 uur gingen de deuren open. Onze nieuwsgierige Rowie was er als de kippen bij en keek rond in het nieuwste fastfoodrestaurant van Tilburg. 

De vestiging in de Heuvelpoort is de tweede zaak van Nederland. Een half jaar geleden opende de eerste Taco Bell in Eindhoven en donderdagochtend was het fiesta in Tilburg. En dat is toch best wel een eer, want over vier jaar wil de Amerikaanse fastfoodketen 20 restaurants in Nederland open hebben.

Druk

Goed, Rowie keek dus als één van de eersten rond. Overigens was het redelijk rustig: een mannetje of 30 – jong en oud – was net als zij benieuwd naar de nieuwste zaak van Tilburg. We hadden het toch wel iets drukker verwacht…

taco bell
Foto: Indebuurt

Mooi? Jawel…

Hoe het nieuwe fastfoodrestaurant eruit ziet? Anders dan anders (haha). De Taco Bell is een beetje Amerika in het klein. Een moderne uitstraling met Amerikaanse invloeden, veel verschillende kleuren op de muur, maar wel overduidelijk Tilburgs: er zit graffiti op de muur van Joep van Gassel.

Foto: Indebuurt
Foto: Indebuurt
Foto: Indebuurt
Foto: Indebuurt

Of het smaakt?

Ja! Rowie bestelde – uiteraard – een taco met gehakt. Ze vond die een goede crunch hebben en je proeft de lichte maissmaak. “Het is een klein ding, maar in verhouding heeft het veel groentes.” En belangrijker: hij proeft verser dan Taco Mundo, vindt Rowie. Nou, waar wacht je nog op…

taco bell
De taco van Taco Bell. Foto: Indebuurt
[mc4wp_form id=”5083″]

Meer over Taco Bell Tilburg ontdekken?

Taco Bell Tilburg Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Heuvel 34-1, Tilburg

Bekijk meer:Permanent gesloten
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.