Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is er sinds deze maand allemaal nieuw in Tilburg

Door Thijs Dingemans 30 augustus 2017

Er gebeurt zoveel in Tilburg dat we het af en toe niet bij kunnen houden. Zeker als je net op vakantie bent geweest, heb je ongetwijfeld iets gemist. Daarom een handig overzicht van alle nieuwe aanwinsten die de afgelopen maand zijn geopend. Zo ben je weer helemaal bij.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Bram’s Gourmet Frites

Bram's Gourmet Frites
Foto: Facebook Bram’s Gourmet Frites

De eerste tent die deze maand (of eigenlijk eind juli) opende, was Bram’s Gourmet Frites. Het is de nieuwste snackbar in de binnenstad en zit dan ook in de Heuvelstraat. Maar daar blijft het niet bij: de frietzaak wil nóg twee zaken in Tilburg openen.


Meer over Bram’s Gourmet Frites ontdekken?

Bram’s Gourmet Frites snackbars

Geopend11:00 - 20:30

Heuvelstraat 1, Tilburg

Bekijk meer:snackbars

Broodje Per Centimer

Harrie van de Pas met zijn broodje Dirty Harrie
Foto: indebuurt

We hebben er weer een broodjeszaak bij. In het ‘nieuwe’ BANK15 aan de Spoorlaan opende Broodje Per Centimer. Een ander soort dan we gewend zijn: zo betaal je bij de zaak niet voor een standaard broodje. Nee, je betaalt per centimeter! Dus wij dachten: laten we dat eens proberen! En of die broodjes van Harrie smaken.


Meer over Broodje per Centimeter ontdekken?

Broodje per Centimeter lunch

Geopend09:00 - 15:00

Orionstraat 26, Tilburg

Bekijk meer:lunch

Dwars

Het pand van Dwars hotdagbar
Foto: indebuurt

Dwars is nog niet open, maar vooruit, we nemen hem wel mee. Waarom? Nou, het wordt de eerste hotdogbar van Tilburg. En nog een bijzondere ook: je krijgt er eigenzinnige creaties van Mexicaanse hotdogs met nachos tot een heus Schrobbelèr-sausje. Hmm!

Brood & Beker

brood & beker
Foto: indebuurt

Nóg een nieuwe broodjeszaak. In de Heuvelstraat is sinds deze maand Brood & Beker open. En wat nieuw is moet geproefd worden, vinden wij. Dus proefde onze eigen Rowie één van de broodjes. En lekker dat-ie was…

Tumble ‘N Dry

tumble 'n dry
Zo ziet de Tumble ‘N Dry winkel in Haarlem er uit.

Dat het Pieter Vreedeplein hipper wordt dan ooit, meldden we al. Zo gaan deze 5 winkels binnenkort open op het plein. Een opende deze maand al: Tumble ‘N Dry. De kinderwinkel verkoopt kleding voor kids van 0 tot 12 jaar.


Meer over Tumble ‘N Dry ontdekken?

Tumble ‘N Dry kinderkleding

Geopend10:00 - 21:00

Pieter Vreedeplein 149, Tilburg

Bekijk meer:kinderkleding

RESHARE STORE

winkel
Foto: RESHARE STORE Tilburg

In de Willem II straat opende RESHARE STORE deze maand feestelijk. Het is een nieuwe winkel van het Leger des Heils en je kunt er tweedehands kleren shoppen of inleveren.


Meer over RESHARE STORE ontdekken?

RESHARE STORE vintage

Geopend10:00 - 18:00

Willem II Straat 51 -53, Tilburg

Bekijk meer:vintage

Hauz of Wax

hauz of wax
Foto: Facebook Hauz of Wax

We kunnen nóg meer plaatjes kopen. Hauz of Wax is namelijk de nieuwste platenzaak in Tilburg. De winkel zit net als Broodje Per Centimer in BANK15 aan de Spoorlaan. Leuk detail: eigenaar André is een Portugees die tien jaar geleden naar Nederland kwam en leerde Tilburg als eerste stad kennen en is er nooit meer weggegaan. Hij begint nu dus z’n eigen zaak.


Meer over Hauz of Wax ontdekken?

Hauz of Wax muziek

Geopend12:00 - 21:00

Spoorlaan 350, Tilburg

Bekijk meer:muziek
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.