Wow, er komt heel iets anders in het oude pand van Cupcake Addicts

Door Rowie van der Vliet 13 september 2018

Van vegan gebak tot gerold ijs en van pizza tot hamburgers: in Tilburg is er van alles en nog wat te eten. Dat fijne aanbod blijft maar groeien. Binnenkort opent er een horecazaak waar ze noedelsoep en ander Aziatisch street food serveren, zo meldt Stadsgezicht. Yes!

In Don’s Noodle Shop genieten we straks van noedelsoep, dumplings, bao pao broodjes en groentegerechten. Lekker gezond! Grappig detail: deze gezonde horecaplek komt in het pand van Cupcake Addicts aan de Langestraat. Daarmee gaan eigenaren Jody Franz en Stan Beaujean een andere kant op dan hun voorgangers.

Dagvers

We moeten nog even geduld hebben. Don’s Noodle Shop gaat waarschijnlijk in november open, aldus Stadsgezicht. Vanaf dan genieten we hier van dagvers Aziatisch streetfood zonder e-nummers. Er zijn noedelsoepen met én zonder vlees. En de toppings? Die zijn keigezond! Fijn, zo hoeven we ons niet schuldig te voelen als we zo’n kom wegwerken.

Meer dan ramen

Noedelsoep kunnen we al wel krijgen in Tilburg. Op donderdag staat ramen (Japanse noedelsoep) op de kaart bij Pig & Rye. Om niet in dat vaarwater te gaan zitten, pakken Jody en Stan het net iets anders aan met Don’s Noodle Shop. In de horecazaak waar nu nog volop geklust wordt, genieten we straks van gerechten uit Japan, China, Maleisië en Indonesië. Lekker!

Lees ook:

Cupcake Addicts Tilburg

De enige echte cupcakewinkel van Tilburg is gesloten!

Wacht eens even, een cupcakewinkel in Tilburg?! Tot voor kort konden we Cupcake Addicts vinden in he...
ice rollas

Cool! Ice Rollas krijgt een eigen pop-up store

Ken jij Ice Rollas al? In de foodtruck van Anwar Doppert vinden we misschien wel het meest bijzonder...
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.