Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Huh? Wat wordt er hier gebouwd bij de AH XL?

Door Thijs Dingemans 19 juli 2017

Is het je ook al opgevallen? Bouwvakkers zijn druk bezig op de parkeerplaats van de AH XL in Tilburg. De eerste houten palen zijn de grond ingeslagen en het begint al ergens op te lijken. Maar wat komt hier in godsnaam te zitten?

Dat vroegen wij ons ook af en daarom trokken we eens even snel aan de bel bij de super. En we weten het nu: dit pand wordt de noodwinkel van de Etos. Die zit nu nog naast de XL, maar zoals je vast al wist wordt de Appie flink verbouwd. Dat betekent dat de ingang naar de andere kant gaat, waar de Etos zit. En die moet dus tijdelijk naar een ander pand.

Geen vis meer, maar wel deo

Bouwvakkers zijn daarom begonnen met de bouw op de plek waar altijd de viskraam stond. In november moet het pand klaar zijn. Als de Etos dan snel alles heeft verhuisd, kan de volgende verbouwing beginnen (die van de Appie dus).

Het is nog lang niet zover, maar houd er vast rekening mee: de XL gaat twee weken dicht! Een medewerker vertelde ons dat, maar… wel met een lekker vooruitzicht. Vóór de Kerst gaat de super weer open. Kunnen we toch nog massaal kippen en hanen inslaan!

AH XL
In november zit hier de Etos. Foto: indebuurt
[mc4wp_form id=”5083″]

Meer over Albert Heijn XL ontdekken?

Albert Heijn XL supermarkten

Gesloten07:00 - 22:00

Jan Heijnsstraat 10, Tilburg

Bekijk meer:supermarkten
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.