Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hudson’s Bay, HEMA en deze andere 4 winkels zijn vandaag officieel geopend

Door Thijs Dingemans 21 september 2017

Vandaag ook met je feestmuts door de stad gelopen? Wij wel, want maar liefst zes winkels openden vandaag officieel de deuren. Natuurlijk wilden we dat feestje niet missen. We doken daarom de stad in, keken rond en frissen nu je geheugen op met een overzicht van de nieuwe winkels. 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Hudson’s Bay

Natuurlijk beginnen we met de Hudson’s Bay. Al lange tijd keken we uit naar de opening van de nieuwe winkel en net als wij waren er ook een hoop andere nieuwsgierigen. Deze mensen konden niet wachten en waren er als de kippen bij om als eerste naar binnen te gaan. Onder luid applaus werden de deuren in de Heuvelstraat geopend.

 

Drukte!

Nog geen tijd gehad om vanochtend als één van de eersten te zien hoe de ‘nieuwe V&D’ eruit ziet? Geen probleem, wij maakten genoeg foto’s voor je. Kijk hier hoe de Hudson’s Bay er van binnen uitziet. Of neem even goed de tijd en wandel hieronder mee met onze Rowie die de hele winkel voor je filmde.


Meer over Hudson’s Bay ontdekken?

Hudson’s Bay Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Heuvelstraat 33, Tilburg

Bekijk meer:Permanent gesloten

HEMA

Kort voor de opening van de Hudson’s Bay was het dringen aan de overkant. Ook de nieuwe HEMA opende vanochtend. Dat trok veel bezoekers, zeker omdat Tilburg de eerste stad in Nederland is die kennismaakt met de HEMA 2.0. Maar eigenlijk kwamen de vele Tilburgers voor maar één ding (denken wij…): een goed gevulde goodiebag t.w.v. 50 euro. De opening gemist? Bekijk hier de beelden van de vernieuwde HEMA.

Of check onze livevideo. O ja, het was nog vroeg dus het begin is niet ideaal gefilmd, daarna wel 🙂


Meer over HEMA Tilburg ontdekken?

HEMA Tilburg warenhuizen

Geopend09:00 - 18:00

Heuvelstraat 24, Tilburg

Bekijk meer:warenhuizen

Costes

costes

3 x écht feest vandaag! Naast de Hudson’s Bay en de HEMA opende ook de Costes Men & Women. De modewinkel zat jaren in de Heuvelstraat, maar is nu verhuisd naar het Pieter Vreedeplein. En mannen, let op: ook jullie kunnen hier voortaan terecht! Wij keken even rond en zagen een fris en vooral modern Costes! Beelden van de nieuwe winkel vind je hier.


Meer over Costes Men & Women ontdekken?

Costes Men & Women kledingwinkels

Geopend09:30 - 18:00

Pieter Vreedeplein 85, , Tilburg

Bekijk meer:kledingwinkels

Rojami’s

Rojami's aan de Pieter Vreedestraat
Foto: indebuurt

Gaan we door met Rojami’s, de nieuwe winkel van Roy en Rian Donders. Die was natuurlijk al even open, maar sinds vandaag is dat officieel zo. 31 augustus gingen de deuren open en uiteraard keken we ook daar binnen.


Meer over Rojami’s ontdekken?

Rojami’s Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Pieter Vreedestraat 1-7, Tilburg

Bekijk meer:Permanent gesloten

Sissy-Boy

sissy boy

Was je vandaag wel in de stad en dacht je: huh, waar is de Sissy-Boy gebleven? Die is ook verhuisd! Sinds vorige week vrijdag (15 september) zit de modewinkel in een gloedjenieuw pand. Nog wel aan het Pieter Vreedeplein, maar in een mooier en groter pand. Of het mooi is geworden? Zeker, kijk maar eens naar deze beelden van de nieuwe Sissy-Boy.


Meer over Sissy Boy ontdekken?

Sissy Boy kledingwinkels

Geopend10:00 - 18:00

Pieter Vreedeplein 150, Tilburg

Bekijk meer:kledingwinkels

Tumble ‘N Dry

nieuw
Zo ziet de Tumble ‘N Dry winkel in Haarlem er uit.

Gaan we door met de laatste. Je was hem zeker al bijna vergeten, hè? Daarom noemen we hem nog maar een keer: medio augustus opende Tumble ‘N Dry de deuren. De kinderwinkel maakt het feestje met nieuwe winkels compleet en zit ook aan het Pieter Vreedeplein. Tilburg is hot, mensen!


Meer over Tumble ‘N Dry ontdekken?

Tumble ‘N Dry kinderkleding

Geopend10:00 - 18:00

Pieter Vreedeplein 149, Tilburg

Bekijk meer:kinderkleding
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.