Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hoe vet?! Hier kunnen we straks lasergamen met een VR-bril op in hartje centrum

Door Rowie van der Vliet 6 maart 2020

Wil jij ervaren hoe het voelt om James Bond of een Wie is De Mol?!-kandidaat te zijn. Komt helemaal goed als je een VR-bril opzet bij The VR Room. Het bedrijf opent op 14 maart een speciale pop-up zaak waar je draadloos kunt lasergamen.

We vinden het concept straks onder het Pieter Vreedeplein, naast de MediaMarkt. The VR Room gaat een samenwerking aan met Wereldhave. Leuk om te weten: de pop-up winkel maakt een tour door heel Nederland en start als eerste in Tilburg. Hoe tof?! Zo kunnen we als allereerste aan de slag met een nieuw concept, de VR Arena.

Wa is da?

VR Arena, wa is da? Als speler zet je een VR-bril op zonder kabel. Je krijgt ook een virtueel schild en een raygun. Aan jou de taak om andere spelers te verslaan in een futuristisch veld met pilaren. Wie de hoogste score haalt, wint een match. De omgeving kan ook zomaar ineens veranderen, want met één druk op de knop past het personeel het level aan. Weet jij je innerlijke James Bond naar boven te halen? Dikke kans dat anderen dan ook kunnen meegenieten, want toeschouwers zijn welkom in de zaak aan het Pieter Vreedeplein. Ze kijken mee via een groot scherm.

Enkele maanden in Tilburg

The VR Room blijft enkele maanden in Tilburg. Bezoekers kunnen naast de Arena en het lasergamen ook aan de slag met virtual reality versies van Beat Saber, Fruit Ninja en Angry Birds. Je kunt reserveren, maar mag ook gewoon binnenlopen.

Openingsactie

Kun je niet wachten tot de opening en wil je alles uitproberen? The VR Room heeft een gave openingsactie. Voor tien euro ontdek je op 14 en 15 maart het volledige aanbod.

Lees ook:

Cafetaria Ham en Kaas

Cafetaria Ham en Kaas is net open in Tilburg: ‘Kwam per toeval op ons pad’

Ham en Kaas? Dat is niet het eerste waar je aan denkt bij een cafetaria. Toch is het de naam van de ...
vittorio

Zin in een ijsje? Dit is wanneer de ijszaken in Tilburg in 2020 weer openen

Yes, het ijsjesseizoen is hier! IJswinkels gooien de deuren weer open (of gingen helemaal niet dicht...

Deze zaken gingen open en dicht in februari 2020 in Tilburg

Regelmatig zie je op indebuurt nieuwe winkels en restaurants voorbij komen. Ben je het overzicht kwi...
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.