Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hij komt, hij komt… Peppernuts opent een pop-up pepernotenwinkel in Tilburg

Door Rowie van der Vliet 4 september 2020

Het perfecte toetje en zoete tussendoortje sluit zich aan bij de snackhoek van de Heuvelstraat. Tussen De Frietboetiek en Bram’s Gourmet Frites vinden we pop-up pepernotenwinkel Peppernuts. We stappen naar binnen op de eerste dag en proeven alvast wat smaken.

Hij komt, hij komt… nou, pepernotenwinkel Peppernuts in Tilburg is er al! In de schappen staan kruidnoten in allerlei smaken. Wat dacht je van ruby chocolade, limoncello, appeltaart, crème brulee, koffiesmaak, de klassieke kruidnoten én zure matten. “Die laatste heb ik zelf nog niet geproefd”, zegt een werknemer lachend. We nemen zelf de proef op de som. Een zure smaak vult onze mond, maar verrassend genoeg is de nasmaak chocolade met een vleugje zoet.

Tekst loopt door na de foto.

Peppernuts Tilburg
De roze pepernoten zijn de smaak zure matten. Foto: indebuurt Tilburg

Graaien en snaaien

In de winkel staan zo’n dertig smaken. “Alles mag geproefd worden. Heb je de crème brulee al geprobeerd”, vraagt een medewerker. Er staan potjes met kruidnoten om in te graaien, maar je hoeft het enkel te vragen om andere smaken te proberen. Naast pepernoten vind je nog meer producten bij Peppernuts. Denk aan: pindakaas, mini-kruidnoten voor op brood en ingrediënten voor kruidenbitter.

Tekst loopt door na de foto.

Peppernuts
Het team van Peppernuts is er helemaal klaar voor. Foto: indebuurt Tilburg

Peppernuts in Tilburg

De keten heeft twee vaste winkels in Amsterdam en Volendam, maar maakt ook een tijdelijk uitstapje naar andere steden zoals Groningen, Den Bosch, Den Haag en Rotterdam. Tilburg is het zesde filiaal dat opent. De pepernoten winkel is een pop-up store, dit betekent dat het maar tijdelijk is. Als Sinterklaas het land uit is, dan zal ook Peppernuts weer uit de Heuvelstraat verdwijnen.

Peppernuts. Foto: indebuurt Tilburg
De pepernoten. Foto: indebuurt Tilburg
Je haalt er ook kleine pepernoten. Foto: indebuurt Tilburg
Lemon cheesecake. Foto: indebuurt Tilburg
Pepernoten met een aardbeismaakje. Foto: indebuurt Tilburg
Peppernuts. Foto: indebuurt Tilburg
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.