Handig! Coolblue krijgt een supergrote winkel in Tilburg

Door Rowie van der Vliet 13 januari 2019

Coolblue-busjes rijden vaak naar Tilburg. Dat ziet de website ook in en daarom komen ze met heel leuk nieuws: ze openen een supergrote winkel in de binnenstad. Ideaal!

De winkel vinden we straks in het grote pand naast parkeergarage Koningsplein. Reken maar dat we lekker lang rondneuzen, want de oppervlakte is zo’n 1300 vierkante meter. Online winkelen is lekker makkelijk, maar soms wil je toch even die nieuwe koelkast opmeten of zo’n tablet vasthouden. Dat komt helemaal goed in de nieuwe winkel in Tilburg. Meer dan duizend producten liggen klaar om zelf te bekijken, voelen én te beluisteren. Wel zo handig voor die nieuwe tv met soundbar of hoofdtelefoon.

Paar maandjes wachten

De Coolblue XXL-winkel opent in het voorjaar van 2019. Ottelien van Pelt van Coolblue legt aan Brabants Dagblad uit waarom de webshop een fysieke winkel in Tilburg opent. Het is natuurlijk een grote stad en blijkbaar bestellen wij Tilburgers veel. “We openen de winkel op het Piusplein vanwege de locatie. De winkel ligt aan de rand van het centrum en is makkelijk bereikbaar.”

Megagroot magazijn

We gokken dat Tilburg nog een groot pluspunt heeft om hier te vestigen. Eigenlijk zit Coolblue namelijk al in Tilburg – met een megagroot magazijn. Op Vossenberg West staat een magazijn van 88.000 vierkante meter. Dat getal is zo groot dat wij ons er weinig bij voor kunnen stellen, maar Brabants Dagblad legt uit dat dit twintig voetbalvelden zijn. Wow! Zo’n magazijn in de stad maakt het ook makkelijk om producten naar de winkel te leveren.

Derde winkel

De winkel in Tilburg wordt de tiende fysieke vestiging van een van de grootste online retailers van het land. In Den Haag en Amsterdam zit al een XXL-winkel. Maar ook in Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht kun je in een kleinere versie komen snuffelen. Net als straks in Tilburg kun je er niet alleen terecht om producten te testen. Ook haal je hier online bestellingen af, laat jij je telefoon repareren, krijg je service na je aankoop en is er altijd een specialist aanwezig die jou supergoed advies op maat kan geven. Klinkt goed!

Lees ook:

Tilburg Heuvelstraat

O nee! Deze kledingwinkel zegt houdoe tegen de Heuvelstraat

Houdoe en bedankt! We moeten het straks zonder Name It in Tilburg doen. De kinderkledingwinkel vertr...
Emmapassage

Zet je schrap: 9 x grote veranderingen in Tilburg in 2019

O, wat gebeurt er toch altijd veel in Tilburg! Maak je borst maar nat, want ook komend jaar wordt er...
Febo pand

Tilburgs mysterie: hoe zit het eigenlijk met de heropbouw van de FEBO?

We hebben nog geen steigers, kranen of bouwvakkers bij het pand van de FEBO in de Heuvelstraat gezie...
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.