Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Grill-ig is open! Wij keken binnen bij het nieuwe restaurant

Door Thijs Dingemans 20 september 2017

Zin in onbeperkt tapas? Of gewoon een gerecht van de menukaart? Ga dan vooral naar Grill-ig. Het nieuwe restaurant opende woensdagochtend om 10.00 uur de deuren en wij keken er binnen.

Eigenaar van Grill-ig is de Rotterdamse familie Blok. Ze hadden al een restaurant in Kaatsheuvel en zijn nu dus open in Tilburg. Grill-ig zit op de hoek van de Heuvel, waar eerst Vivan Choo zat.

Moderne inrichting

Woensdagochtend was bijná alles klaar. “We zitten nu op 95 procent en willen vanmiddag naar de 99”, zei eigenaar Robert Blok, die druk was met de laatste loodjes. Trots kan-ie zeker zijn. Grill-ig is héél wat anders dan de karaokebar die er voorheen zat. Witte en zwarte (moderne) stoelen geven kleur, net als de bruine tafeltjes.

grill-ig
Foto: Indebuurt

Diversiteit

Tegen de bar staat een grote, lange bank, geschikt voor grote groepen. Nóg gaver is de verhoging aan de zijkant van de bar, die niet te missen is als je binnenkomt. Ook daar zit je heerlijk achterover in de bank, onder het genot van je tapas en wijntje.

Terras

De komende dagen zit je ongetwijfeld toch liever buiten. Het wordt vanaf donderdag (21 september) weer warmer en uiteraard heeft Grill-ig ook een terras. Daar is de ‘inrichting’ net even wat anders dan binnen: buiten plof je in de rieten stoeltjes, óók op de Heuvel. Binnen zijn 110 plekken, buiten 100.

En zo ziet het nieuwste restaurant van Tilburg eruit:

Foto: Indebuurt

Meer over Grill-ig ontdekken?

Grill-ig tapas restaurants

Heuvel 18, Tilburg

Bekijk meer:tapas restaurants
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.