Goed nieuws voor chocoholics: we krijgen een Chocolate Company in Tilburg!

Aangeboden door Chocolate Company Café Tilburg 4 oktober 2018

Chocoladeliefhebber? Goed nieuws, want Chocolate Company komt naar Tilburg! Met als bekendste lekkernij de Hotchocspoon, een brok chocola aan een lepel waar je al roerend chocolademelk van maakt. En dan mag je ook nog eens kiezen uit vijftig verschillende smaken! #maakonsgek

De chocoladewinkel met horeca opende het afgelopen jaar de ene na de andere vestiging in Nederland en bouwt ook de komende tijd rustig verder aan de uitrol van de franchiseformule. En je raadt het al: Tilburg is de volgende stad waar de chocoladeliefhebbers verwend gaan worden.

Opening Chocolate Company

Als alles volgens planning verloopt, opent Chocolate Company Café Tilburg begin december de deuren in onze stad. Aan het Stadhuisplein, nummertje 356A, kun je dan eindelijk een ‘ziljoen’ smaken chocolademelk drinken en je volproppen met de lekkerste bonbons. Wij kunnen niet wachten…

(tekst loopt door onder foto)

Chocolate Company Café Tilburg opent aan het Stadhuisplein, naast uitzendbureau Olympia. Foto: Sebastiaan de Jonge.

Ga jij hier werken?

Jij kunt zomaar vanaf het begin bij de opening zijn! Sterker nog: je kunt onderdeel worden van de nieuwe chocoladewinkel in hartje Tilburg. De zaak zoekt namelijk enthousiast personeel dat er vanaf het begin bij is:

Topper

Chocolisten en chocolista’s

Fulltime/parttime - Geplaatst op 04 okt 2018

Wat staat er allemaal op de kaart?

Natuurlijk de Hotchocspoon, maar er zijn meer ambachtelijke lekkernijen om van te watertanden. Denk aan taartjes, dips, spreads, truffels en bonbons. Geen chocofreak? Op de menukaart van de cafés die al open zijn vind je behalve andere chocoladeproducten ook koffie en sandwiches. En altijd fijn: Chocolate Company werkt alleen samen met cacaoleveranciers die UTZ-gecertificeerd zijn. Dit is een wereldwijd programma voor landbouwproducten die lang mee gaan en ook goed zijn voor het milieu en de natuur.

Dit is de Chocolate Company

Nog nooit bij de Chocolate Company binnen geweest? Shame on you! Vooruit, we maken je vast lekker. Dit kun je straks ook in Tilburg verwachten:


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Chocolate Company Café Tilburg. Meer over Chocolate Company Café Tilburg ontdekken?

Chocolate Company Café Tilburg koffiebars

Nu open09:00 - 17:00

Stadhuisplein 356A, Tilburg

Bekijk meer:koffiebars
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.