Five Guys komt naar Tilburg en wij kunnen niet wachten!

Door Rowie van der Vliet 17 augustus 2018

Vraag Amerikanen waar je het beste een hamburger kunt eten en dan komen ze vast met Five Guys op de proppen. Ook in Den Haag, Eindhoven, Almere, Utrecht en Rotterdam kan jij al je tanden zetten in de hamburgers en hotdogs van de keten. Wij missen nog een stad in het rijtje: Tilburg. Maar daar hoeven we niet lang op te wachten, want Five Guys komt naar Kruikenstad!

Het toekomstige pand van de hamburgketen kennen we allemaal. Ze komt namelijk te zitten op de plek van de Mango aan het Pieter Vreedeplein. Begin maart kwamen we er ineens achter dat de deuren van de populaire kledingwinkel gesloten waren. Binnenkort shoppen we hier geen kleding, maar eten we ons buikje rond aan hamburgers, frietjes en hotdogs. En dan hebben we het nog niet gehad over de legendarische milkshakes. Ze hebben die zelfs met baconsmaak!

Bouwvakkers

Wereldwijd zijn er meer dan 1500 locaties van Five Guys. Bouwvakkers zijn momenteel druk bezig om de vestiging in Tilburg te realiseren. Zo is het pand al helemaal leeggehaald. Op 20 augustus begint het echte werk, want dan wordt het fastfoodrestaurant opgebouwd. Een openingsdatum is momenteel nog niet bekend.

Lees ook:

Baskin-Robbins

We weten wanneer Dunkin Donuts opent!

De tweede vestiging van Dunkin Donuts in Nederland komt gewoon naar Tilburg. Dat vinden we al superl...
Mr. Morris

Lekker shoppen! Deze winkels zijn net geopend of gaan nog open in Tilburg

Natuurlijk houden we van uitgaan en shoppen. Gelukkig komen er in Tilburg regelmatig nieuwe winkels ...
Het Pieter Vreedeplein in Tilburg

Ha! Dit keer een winkel aan het Pieter Vreedeplein die sluit

Of het alleen maar hosanna is aan het Pieter Vreedeplein? Nee, toch niet. We schreven al eerder dat ...
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.