Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw in: een gamehall van 1500 vierkante meter

Door Rowie van der Vliet 30 mei 2020

Gaaf! Niet alleen nieuwe horecazaken en winkels openen weer in de stad. Op 1 juni kunnen we ook voor het eerst langs bij The Gaming Factory, een keigrote gamehall.

The Gaming Factory vinden we in een verbouwde ijzergieterij aan de Ringbaan-Oost. “Het pand, een voormalige ijzergieterij is grotendeels hersteld in zijn oude glorie en voorzien van de modernste faciliteiten. Een prachtige bar verwelkomt de bezoekers al bij binnenkomst voor een hapje en een drankje”, zo lezen we op Facebook.

Gamehal van 1500 vierkante meter

In een ruimte van zo’n 1500 vierkante meter krijgen we straks de kans om meer dan honderd spellen te spelen. Zowel de retroliefhebber als fan van nieuwe games heeft hier een topmiddag. Er zijn namelijk veel arcadespellen, maar ook e-games zoals Fortnite. Ook speel je hier airhockey. Vind je dat je thuis al genoeg naar een scherm zit te staren? In The Gaming Factory is het ook mogelijk om bordspellen te spelen.

Plekje reserveren

The Gaming Factory opent vanaf 1 juni. Wie langs wil, moet alvast een plekje reserveren via de website. Normaal is de gamehall op maandag en dinsdag gesloten, maar de opening vindt wel plaats op Tweede Pinksterdag. Vanaf juni kan er gereserveerd worden. Net als veel restaurants krijg je hier een tijdslot van twee uur. De gamehall noemt het een all-you-can-playconcept. Hoeveel games kan jij spelen binnen de tijd? Challenge accepted!

Lees ook:

Tex-Mex Streetfood

Nieuw in: Tilburg heeft er een Tex Mex streetfoodrestaurant bij

Reken maar dat er ook nog zaken openen in coronatijd! En dan echt niet alleen in de buurt van het ce...
Theater de Boemel

Gaaf: Tilburg krijgt een (verantwoorde) pop-up beachclub

Heb je 1 juni al met rood omcirkeld in jouw agenda? De terrassen, kroegen en restaurants openen dan ...
Softy's

Nieuw in: er komt een ijsjesbar naar de Spoorzone

Eetbar de Wagon gaat voor een deel op de schop! In een treinstel (dat vaak werd gebruikt voor vergad...
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.