Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Om trek van te krijgen: dit wordt de eerste hotdogbar van Tilburg

Door Rowie van der Vliet 31 juli 2017

Tilburg krijgt zijn eigen hotdogbar, Dwars. Niks worst met ketchup en mosterd op een droog broodje, maar eigenzinnige creaties van Mexicaanse hotdogs met nachos tot een heus Schrobbelèr-sausje. Het water loopt ons in de mond.

De hotdogbar heet niet voor niks Dwars. Eigenaresse Dieuwertje Vorstenbosch doet het lekker op haar eigen manier door bijzondere versies, haute dogs, van het bekende broodje te leveren. Dat eigenwijze komt ook terug in de andere producten op de menukaart. Wie trek heeft in een frietje erbij krijgt zoete aardappelfriet. De creaties horen bij een trend waarin snacks naar een culinair niveau worden getild, zoals we meemaken bij de gourmet friet van het net geopende Bram’s.

Perfecte locatie

Eigenaresse Dieuwertje loopt al drie jaar met het plan rond, maar vond nu eindelijk de perfecte locatie zo vertelt ze aan Stadsgezicht. Dwars opent eind augustus of begin september aan de Korvelseweg 86 in een hoekpand. Pin ons daar niet op vast, want zoals Dieuwertje zelf aangeeft via Stadsgezicht kan een verbouwing zomaar langer duren.

[mc4wp_form id=”5083″]

Meer over Hotdogbar Dwars ontdekken?

Hotdogbar Dwars eetcafés

Geopend16:00 - 21:30

Korvelseweg 86, Tilburg

Bekijk meer:eetcafés
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.