Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkort nieuw in het centrum: restaurant Grill-ig

Door Thijs Dingemans 8 september 2017

Zijn jullie er net als wij al klaar voor? Over 1,5 week opent een nieuw restaurant in het centrum: Grill-ig. De tent komt op de Heuvel, op de hoek waar eerst de karoakebar Vivan Choo zat. 

Die heeft het ‘maar’ twee jaar volgehouden. Begin juli stopte de bar ermee en de afgelopen maanden is er hard gewerkt om Grill-ig in orde te maken. Eigenaar is de familie Blok. Zij hebben al twee restaurants met dezelfde naam in Kaatsheuvel en breiden nu dus uit naar onze mooie stad.

À la carte én tapas

Wat leuk is: Grill-ig werkt met twee concepten. Je kunt er een lunch of diner nemen van de menukaart of onbeperkt tapas eten. In Kaatsheuvel is dat al een succes en wij weten zeker dat dat in Tilburg ook zo is.

Bijna open!

We kunnen niet wachten tot Grill-ig opent. Dat gaat gebeuren op 20 september, vertelde Robert Blok ons zojuist. Eigenlijk was het plan om een week later, op 27 sept., open te gaan. “Maar we redden het makkelijk”, aldus Robert. Wij zijn er in ieder geval klaar voor en gaan uiteráárd meteen kijken zodra Grill-ig open is.

[mc4wp_form id=”5083″]

Meer over Grill-ig ontdekken?

Grill-ig tapas restaurants

Heuvel 18, Tilburg

Bekijk meer:tapas restaurants
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.