Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw in Tilburg

Er opent een delicatessenzaak met food uit de Balkan: ‘Uniek in Tilburg’

9 december 2020

Een winkel met producten uit de Balkan? Die was er nog niet in Tilburg! Sinds 9 december 2020 wel, want restaurant Kolektivo wordt minimaal tot de kerstdagen omgetoverd tot pop-upwinkel…

De Spoorzone krijgt een Mexicaans restaurant

30 november 2020

Er komt weer een horecagelegenheid naar de Spoorzone! Dit keer gaat het om een Mexicaans restaurant in een heel bijzonder pand: Club Smederij. De club slaat een nieuwe weg in.

Enya (27) opent haar eigen mini-banketfabriek: ‘Ik wil mensen een mooie herinnering geven’

26 november 2020

Enya Boleij (27) weet het nog goed. Op Sinterklaasavond lekker op de bank kruipen met zelfgemaakte pepernoten. Of al die keren dat ze als kind smikkelde van haar lievelingslekkers, de…

Opgelet! De ANWB-winkel gaat verhuizen naar dit adres

22 november 2020

Voor stevige wandelschoenen of reisgidsen moet je in de Pieter Vreedestraat zijn, maar niet voor lang meer. De ANWB-winkel verhuist namelijk weer terug naar de Emmapassage. 

Deze nieuwe kledingwinkel opent op het Pieter Vreedeplein

21 november 2020

KiK komt naar Tilburg! In het atrium van het Pieter Vreedeplein opent de dames- en herenkledingwinkel. Wij vertellen in dit artikel alles wat je moeten weten over deze kledingwinkel. 

Mima Mode opende pop-up winkel: ‘De enige kerstoutlet van Tilburg’

18 november 2020

Wat doe je als je een leeg pand hebt? Nancy Smetsers van Mima Mode wist er wel raad mee. De oude locatie van haar kledingwinkel (Julianapark 49) toverde ze om…

Italiaanse Ivana opent trattoria in Tilburg: ‘Mijn vader is speciaal verhuisd om hier te koken’

13 november 2020

Ivana Lolli (24) woont een aantal jaar in Tilburg. De Italiaanse studeert in december af aan de Tilburg University, maar is nog lang niet van plan om Tilburg te verlaten….

Lekker! Hier opent al snel de eerste macaronwinkel van Tilburg

13 november 2020

Ben jij een echte liefhebber van macarons? Goed nieuws: DutchHomemade komt naar Tilburg. Het zaakje is een walhalla voor iedere zoetekauw. Wij praten je bij!

Café aan het Piusplein verkoopt nu kerstbomen en kerstcadeaus: ‘De reacties zijn geweldig’

12 november 2020

Kerstbomen kopen in hartje centrum? Dat ging niet zo makkelijk, maar dankzij Bruin Kafee aan het Piusplein kan het nu. Het café toverde om tot tijdelijke kerstwinkel mét outlet. 

TOKObar to go in het Dwaalgebied is geopend en wij namen een kijkje

7 november 2020

Fan van de Aziatische en Mexicaanse keuken? Goed nieuws: in de binnenstad is sinds een week TOKObar to go geopend. Het is the place to be als je houdt van…

Pagina 1 van 33

adv.