Nieuw in Tilburg

Nieuw: het eerste Peruaanse restaurant van Tilburg

Nieuw in Tilburg
9 januari 2018

Wij zijn altijd wel te porren om een (voor ons) nieuwe keuken te proberen. Mensen die daar ook van houden, hebben geluk. Vanaf 10 januari kunnen we een stukje Peru…

Goeiemorgen nieuwe foodbar S̶o̶r̶r̶y̶ Not Sorry!

Nieuw in Tilburg
7 januari 2018

Ja, je leest het goed: we krijgen een nieuwe foodbar in Tilburg! En ja, ook dat lees je goed: die heet S̶o̶r̶r̶y̶ Not Sorry. Mét streep door de eerste ‘sorry’ dus….

Deze leuke hotspots openen in 2018 de deuren

Nieuw in Tilburg
5 januari 2018

Wauw! Wat zijn er veel nieuwe zaken geopend het afgelopen jaar. Gelukkig is Tilburg hot & happening en krijgen we er ook in 2018 weer een paar hotspots bij! Dit kun je verwachten:

Dit zijn de vetste, de gaafste, de coolste zaken die in 2017 openden

Genieten van Tilburg
28 december 2017

Zoooo! Wat een hoop bedrijvigheid in de stad! In 2017 openden enorm veel coole winkels, cafés en restaurants de deuren. Tilburg is weer een stuk gaver geworden. Als je híer…

Nieuw in Tilburg: De vegan proeverij van De Groene Chef

De Koopman
20 december 2017

Vegans in Tilburg zijn in hun nopjes met de nieuwste aanwinst voor BANK15: De Groene Chef. “‘Oh my god, eindelijk! Het hele menu is vegan’, hoor ik sinds de opening….

Goeiemorgen en hallo nieuw restaurant van Jamie Oliver!

Nieuw in Tilburg
16 december 2017

WOW! We hebben geweldig nieuws: Jamie Oliver komt naar Tilburg. De bekende tv-kok opent een nieuw Italiaans restaurant in onze stad. De deuren gaan volgend jaar al open, meldt Stadsgezicht. 

EVE gaat morgen open: dit is wat wij ervan verwachten

Nieuw in Tilburg
7 december 2017

Stel je eens voor: je stapt de trein uit en hoeft maar een paar meter te lopen om een hapje te eten. Vanaf vrijdag 8 december kan het! Pal naast…

Johnny’s Burger Company is geopend en strooit meteen met gratis burgers

Nieuw in Tilburg
7 december 2017

Hamburgers de ‘nieuwe’ sushi? Ja zeker! Vorige week opende Worldburger aan de Heuvelring en nog geen week later hebben we er wéér een nieuwe burgertent bij: Johnny’s Burger Company.

De nieuwste koffietent van Tilburg is geopend!

Nieuw in Tilburg
5 december 2017

Moet je vandaag de stad nog in? Dan hebben we leuk nieuws: er zit een nieuwe koffietent aan het Pieter Vreedeplein. Coffee Fellows opende daar dinsdagochtend de deuren. 

Nieuw in Tilburg: een keigoedkope hamburgertent

Nieuws
1 december 2017

Weet je nog dat de ene na de andere sushitent in Tilburg opende? Die tijden zijn voorbij, maar Tilburgse restaurants springen in op een nieuwe trend: hamburgers! Sinds deze week…

Pagina 1 van 6