Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw in Tilburg: een keigoedkope hamburgertent

Door Rowie van der Vliet 1 december 2017

Weet je nog dat de ene na de andere sushitent in Tilburg opende? Die tijden zijn voorbij, maar Tilburgse restaurants springen in op een nieuwe trend: hamburgers! Sinds deze week is Worldburger open. Wij gingen langs bij de keigoedkope tent aan de Heuvelring.

Woensdag opende de hamburgertent stilletjes zijn deuren. “De grote officiële opening komt pas in januari. We zijn nu al opengegaan om te kijken wie we zonder reclame naar binnen kunnen trekken.”

Burger op z’n Noors

Worldburger komt in onze stad pas net kijken, maar is in Best al meer dan twintig jaar lekker bezig. Sinds 1991 serveren ze in deze Brabantse stad de burgers die vernoemd zijn naar diverse landen. Ook in Tilburg kunnen we een burger Italy, Germany, Egypt, Norway, Dutch en meer verorberen. Probeer ze gerust allemaal uit, want alle burgers op de menukaart kosten minder dan 5 euro! Al is overbuurman McDonalds nog goedkoper…

Vegetarische variant

Voor vegetariërs lijkt Worldburger minder goed nieuws. Helemaal omdat de burgertent de oude locatie van Soups & Shakes heeft overgenomen, dat bekend stond om het grote aanbod voor groenteliefhebbers. Toch valt het mee: alle burgers zijn ook in een vegetarische variant te krijgen.

Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
[mc4wp_form id=”5083″]

Meer over Worldburger ontdekken?

Worldburger restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Heuvelring 130-2, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.