Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Morgen is het zover: de Hudson’s Bay gaat open!

Door Rowie van der Vliet 20 september 2017

Heb je alvast een slaapzak van zolder gehaald voor de opening van Hudson’s Bay? Morgen, donderdag 21 september, kun je gezellig wachten in de rij. Het veelbesproken warenhuis opent om 11.00 uur ein-de-lijk zijn deuren.

Het is bijna showtime! Nog even en dan mogen we losgaan bij Hudson’s Bay. De bouwvakkers hebben in ieder geval echt hard gewerkt, want er is speciaal een nieuwe doorgang aangelegd. We herkennen het oude V&D-pand niet meer terug. Wat zijn we benieuwd hoe het vanbinnen geworden is… Het warenhuis zal qua prijs en aanbod tussen de V&D en de Bijenkorf inzitten en gaat een hoop fijne nieuwe merkjes verkopen, zoals TOPSHOP, TOPMAN, CK Jeans, Opening Ceremony, The Kooples, Nike, Rika, Love Stories, MAC, Aveda, Vedder & Vedder, Vitra en Hay.

Show stelen

Op zoek naar kleding waarmee je de show steelt? Vrouwen, kinderen en mannen vinden hier merken als NIKKIE, Tommy Hilfiger, Scotch & Soda, G-Star Raw en Hugo Boss. Het warenhuis verkoopt fijne make-up merken zoals MAC, Urban Decay, Chanel en Bobbi Brown.

Verlanglijst

Tip: bereid je goed voor op de opening door alvast een verlanglijst te maken. In de kelder vind je de mannenafdeling, de afdeling reizen en een afhaalpunt voor kleding die je online bestelt. De begane grond is het walhalla voor beautyliefhebbers en schoenenverzamelaars en de eerste verdieping is de place to be voor vrouwenmode en lingerie. Op de tweede verdieping kun je weer als vanouds genieten van een vers broodje of smoothie bij La Place. Bovendien tref je hier ook de woon- en speelgoedafdeling aan. Goed om te weten, want zo heb je direct een idee waar je naartoe moet rennen als de deuren openen.

Morgen (21-9) gaan wij uiteraard naar de opening van Hudson’s Bay om véél foto’s en filmpjes te maken. In Breda is de Hudson’s Bay al open en ziet het er zo uit.


Meer over Hudson’s Bay ontdekken?

Hudson’s Bay Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Heuvelstraat 33, Tilburg

Bekijk meer:Permanent gesloten

adv.