Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lief: 9-jarige Tilburger solliciteert bij Tesla

Door Rowie van der Vliet 21 augustus 2017

De 9-jarige Tilburger Luc rijdt vaak langs de Tesla fabriek. Tijdens een van zijn ritjes, kreeg hij een supergoed idee en besloot hij het autobedrijf gewoon maar een brief te sturen. Wat een held!

Luc vindt de auto’s van Tesla niet alleen mooi, maar merkt ook op dat ze goed voor het milieu zijn. Hij is zo fan van het product dat hij er graag zelf aan zou meewerken. “Ik wil graag solliciteren naar een baan als tester kind bijrijden. Het is belangrijk dat kinderen ook fijn en veilig in een Tesla kunnen meerijden. Daar wil ik jullie graag bij helpen”, schrijft Luc. Bovendien weet hij zijn kwaliteiten netjes op te sommen: “Ik kan goed zien wanneer iets niet zo fijn of goed is en zeg dat ook eerlijk. Dat komt omdat ik vaak en lang in auto’s zit.”

Sollicitatiegesprek

Nou, Tesla. Wij zouden het wel weten met zo’n mooie sollicitatiebrief. De directeur van Tesla laat op zijn LinkedIn weten dat zijn dag weer helemaal goed is. En ja hoor, al snel daarna krijgt Luc een telefoontje, aldus het AD. Donderdag heeft hij zijn sollicitatiegesprek en wordt hij ook nog eens opgehaald en thuisgebracht in een echte Tesla.

Tesla sollicitatie
Foto: LinkedIn

Meer over Tesla ontdekken?

Tesla autobedrijven

GeopendHele dag

Asteriastraat 1-7, Tilburg

Bekijk meer:autobedrijven

adv.