Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

La Place sluit 23 filialen: dit gebeurt er met het restaurant in Tilburg

Door Carin van der Meij 13 juli 2020

Slecht nieuws voor fans van La Place: de keten sluit 23 van de 80 vestigingen in Nederland. Staat het filiaal in de Jumbo Foodmarkt op de sluitingslijst? Wij kunnen opgelucht ademhalen: La Place in Tilburg gaat niet weg. 

Als gevolg van de coronacrisis heeft Jumbo – die La Place in 2016 heeft overgenomen – besloten filialen te sluiten. Het gaat om vestigingen langs de snelwegen, maar ook in de binnensteden. Goed om te weten: ook in Gilze blijft La Place open.

La Place in een nieuw jasje

Gelukkig blijft La Place in Tilburg wel overeind. Waarom in onze stad wel? Jumbo-woordvoerder Maartje Rothuizen licht toe: “In de tweede helft van dit jaar lanceren we een nieuwe generatie La Place gebaseerd op het uitgangspunt ‘Good Food Fast’: lekker, gezond en vers eten. Op basis van dit uitgangspunt zijn we op dit moment stapsgewijs restaurants aan het heropenen.” De restaurants die weer opengaan passen wel in het vernieuwde concept. Voor de restaurants die dichtgaan, ziet het bedrijf onvoldoende mogelijkheden om het nieuwe concept goed uit te voeren.

23 filialen gaan dicht

Onder meer de filialen in Rotterdam, Apeldoorn, Bergen op Zoom, Breda, Leiderdorp, Zevenaar en Gouda sluiten de deuren. De werknemers, zo’n 480 man, worden maandagavond geïnformeerd over de sluitingen, blijkt uit een e-mail van Jumbo die in handen is van De Financiële Telegraaf.

Lees ook:

Jumbo Foodmarkt Tilburg

Foto’s! Jumbo Foodmarkt is open en zo ziet het eruit

Zo! Tilburg heeft er weer een parel bij. Woensdagochtend opende Jumbo Foodmarkt de deuren in Stappeg...
KOOPman Tilburg

Video en foto’s: De KOOPman is open en zo ziet het eruit

Ineens waren ze er: mensen die met een tasje van De KOOPman door het centrum van Tilburg liepen. De ...

Meer over Jumbo Foodmarkt ontdekken?

Jumbo Foodmarkt supermarkten

Gesloten08:00 - 22:00

Stappegoorweg 175, Tilburg

Bekijk meer:supermarkten

adv.