Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuws! Dit is wanneer de KOOPman in het pand van Hudson’s Bay opent

Door Rowie van der Vliet 28 mei 2020

De deuren van het oude pand van Hudson’s Bay gaan snel weer open. Op 29 juni kunnen we hier weer shoppen, want dan opent de KOOPman.

De KOOPman wordt geen dure winkel. Inkoop directeur Ruud Tilroe vertelt aan Fashion United dat het een kledingwinkel wordt met het prijsniveau van de Primark en de uitstraling van The Sting, Top Shop en het Franse warenhuis Lafayette.

Begonnen in Tilburg

De KOOPman is een concept van The Sting Companies. Dit bedrijf begon ooit met The Sting in Tilburg, maar heeft nu veel andere merken onder zich zoals The Cotton Club en Distrikt Nørrebro. In het interview met Fashion United laat Ruud los dat we hier echt niet precies dezelfde kleding gaan vinden als bij The Cotton Club en The Sting, die al in Tilburg zitten. Een hoop merken die eerder wel bij The Sting te vinden waren, zien we straks alleen bij de KOOPman. Denk aan: Suntherland, April Evil, Amy & Ivy en meer.

Restvoorraad

De komende drie maanden ziet het aanbod van de kledingwinkel er iets anders uit. Er is besloten om nu de restvoorraad van The Sting Companies weg te werken. Door het coronavirus kwam het bedrijf namelijk met een hoop kleding op de plank te liggen.

De KOOPman opent op 29 juni

De KOOPman heeft vanaf 29 juni het hele pand voor haar beschikking. Zowel in de kelder als op de begane grond en alle andere verdiepingen vinden we merken van de KOOPman. Een grootschalige opening zoals die van Hudson’s Bay komt er (nog) niet. In de binnenstad van Tilburg wordt onder andere door boa’s, gastvrouwen en rijen goed in de gaten gehouden of alles veilig verloopt in verband met het coronavirus.

Lees ook:

Tex-Mex Streetfood

Nieuw in: Tilburg heeft er een Tex Mex streetfoodrestaurant bij

Reken maar dat er ook nog zaken openen in coronatijd! En dan echt niet alleen in de buurt van het ce...
Softy's

Nieuw in: er komt een ijsjesbar naar de Spoorzone

Eetbar de Wagon gaat voor een deel op de schop! In een treinstel (dat vaak werd gebruikt voor vergad...
Theater de Boemel

Gaaf: Tilburg krijgt een (verantwoorde) pop-up beachclub

Heb je 1 juni al met rood omcirkeld in jouw agenda? De terrassen, kroegen en restaurants openen dan ...

Meer over

Nieuws Winkelen

adv.