Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kijk je mee? Decathlon is open en zo ziet het eruit

Door Thijs Dingemans 8 november 2017

Nieuwe (en goedkope) sportkleding nodig? Een wandelvakantie geboekt, maar nog geen goede schoenen? Of nieuwe skikleding nodig? Dan hebben we goed nieuws: vanaf vandaag kun je terecht bij Decathlon aan het Pieter Vreedeplein! De sportwinkel opende woensdagmiddag om twaalf uur de deuren en uiteráárd keken wij even binnen.

Vanochtend om acht uur stonden de eerste mensen al voor de deur. Die waren er zelfs eerder dan het personeel. “Ik was toen nog thuis”, zegt een één van de beveiligers lachend. Bijna vier uur later – om precies 11.56 uur – werd het lintje doorgeknipt en mochten de vroege vogels eindelijk naar binnen. Wij volgden en liepen het nieuwe Tilburgse sportwalhalla als één van de eersten binnen.

Sportwalhalla

Wat meteen opvalt: de winkel is een soort minisportcentrum waar je je aankopen kunt testen. Zo is er een testzone voor mountainbikes en wielerfietsen en zijn er pashokjes om bijvoorbeeld je nieuwe skipak te proberen. Maar er is meer dan ‘alleen iets kopen’: zo kun je een potje pingpongen en basketballen en inslaan op boksballen. Én er zijn gratis douches en kluisjes, lezen we bij Stadsgezicht.

decathlon
In de winkel kun je rustig een potje basketballen. Foto: Indebuurt

Pinnen? Ja, moet!

Wie woensdag vragen heeft over de nieuwe winkel of een product, boft: heel ‘Decathlon Nederland’ is uitgerukt. Op elke hoek vind je wel iemand die vriendelijk begroet en uitlegt geeft. En uiteraard wordt iedereen ook geholpen bij de kassa’s, want dat is toch wat het meest opvalt: er zijn geen traditionele lopende band kassa’s.

De winkel in Tilburg is het eerste filiaal van Decathlon waar je moet pinnen. Vandaar dat er alleen zelfbedieningskassa’s zijn.

Genoeg gekletst!

Geen tijd om te kijken bij de sportwinkel die op de eerste verdieping van het Pieter Vreedeplein zit, maar wel nieuwsgierig? Don’t worry. We hebben wat foto’s voor je:

Foto: Indebuurt
Foto: Indebuurt
Foto: Indebuurt
Foto: Indebuurt
Foto: Indebuurt
Foto: Indebuurt
Foto: Indebuurt
Foto: Indebuurt
Foto: Indebuurt

Meer over Decathlon Tilburg ontdekken?

Decathlon Tilburg sportwinkels

Geopend09:00 - 21:00

Pieter Vreedeplein 165, Tilburg

Bekijk meer:sportwinkels
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.