Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kaching! Deze Tilburgse wint 444.000 euro bij Postcode Loterij Miljoenenjacht

Door Rowie van der Vliet 9 september 2019

Stel, je bent lekker aan het kijken naar Postcode Loterij Miljoenenjacht en ziet ineens de gang van je appartementencomplex voorbijkomen. Het overkwam de 90-jarige Anneke Maas uit Tilburg.

Met een biertje op de bank keek ze samen met haar zoon en schoondochter naar Miljoenenjacht. Ze dacht nog: waarom stopt de kandidaat niet eerder? Gelukkig deed hij dat niet, want Jeroen gokte precies goed. In de finale accepteerde de boekhouder een bod van 444.000 euro. Ka-ching!

Wat te doen met 440.000 euro?

Zo kan het dus gebeuren dat Winston Gerschtanowitz met zo’n zelfde bedrag voor je deur staat. Anneke hoeft niet lang te denken over wat ze met het bedrag gaat doen. “Ik heb vier kinderen en drie kleinkinderen.”

‘Ik krijg het er warm van’

“Ik kan het niet geloven”, zegt Anneke. Winston weet te vertellen dat ze al bijna dertig jaar meespeelt. De aanhouder wint, want nu krijgt ze een mooi bedrag op haar rekening gestort. “Ik zei altijd: ‘ik win nooit iets, maar dat vond ik nooit erg'”, lacht ze. Als Winston dan het bedrag op de cheque in het gouden koffertje schrijft, zegt de Tilburgse: “Ik krijg het er warm van.”

Tijd voor champagne

Tilburgers met de postcode van 5011 DK Tilburg hadden ook een goede reden om de champagne erbij te pakken. Nou ja, als ze met de Postcode Loterij Miljoenenjacht meespelen. Onder de mensen van die postcode werd namelijk ook een bedrag van 440.000 euro verdeeld. Dat is een lekker zakcentje! De postcode hoort bij de Brucknerlaan in Tilburg-Noord.

Bekijk hier hoe Winston in Tilburg aanbelt:

Lees ook:

bredaseweg

Even binnenkijken bij het duurste huis van Tilburg

Hier gaat ons hart van kloppen. Dit huis aan de Bredaseweg staat te koop en já, je moet een flinke z...

Dagje uit steeds duurder, maar deze uitjes in Tilburg zijn wel betaalbaar (óf gratis)

De prijs van een dagje uit is in de afgelopen vijf jaar gemiddeld sterker gestegen dan de consumente...
Penthouse bos Tilburg

Penthouse aan het bos! Binnenkijken bij het duurste huurappartement in Tilburg

Dat is nog eens lekker wonen! Je kijkt uit het raam en staart naar de Oude Warande. Voor dit penthou...

Meer over

Nieuws

adv.