Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekendnieuws: Jonge jongens opgepakt, katten gered uit woning en meer

Door Thijs Dingemans 15 januari 2018

Geen tijd gehad om het nieuws te volgen afgelopen weekend? Geen nood! We zetten de belangrijkste gebeurtenissen in Tilburg voor je op een rij.

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Diefjes slopen sloepautomaat

snoepautomaat
Foto: ANP

Drie jonge jongens van 16 en 15 jaar zijn vrijdagnacht opgepakt door de politie. Ze vernielden een snoepautomaat aan de Troelstrastraat en gingen er daarna vandoor met het snoep. De diefjes werden daarna op camerabeelden gezien in de buurt van het Kwekerijpad. Daar sloeg de politie ze in de boeien. Opvallend: de jongens hadden ook een busje pepperspray bij.

Bron: Brabants Dagblad

Katten gered uit woning

brandweer
Foto: ANP

De brandweer heeft zondagochtend drie katten gered uit een brandende woning aan de Jan van der Heijdenstraat. Op de benedenverdieping woedde brand en aanvankelijk dachten de hulpverleners dat er nog mensen binnen waren. Dat bleek niet het geval, maar wel zag de brandweer de katten. Die zijn meteen uit huis gehaald en verzorgd door de dierenambulance.

 

Bron: Brabants Dagblad

Botsing escaleert volledig

politie
Foto: ANP

Een botsing op de rotonde aan de Lage Witsiebaan is zaterdagmiddag goed geëscaleerd. Twee auto’s botsten en toen de bestuurders de schade wilden afhandelen, zou één van hen zijn doorgereden. Daarbij reed de andere automobilist vol op de voorste auto in. Daarbij raakte de bijrijder van de achterste auto gewond. De man is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Bron: Brabants Dagblad

 

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.