Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jammer! Deze hippe Tilburgse markt gaat dit jaar echt niet door

Door Rowie van der Vliet 1 augustus 2020

Het is voor veel Tilburgers de ideale zondagochtend: lekker snuffelen op de Dwalerij. De leukste markt van het Dwaalgebied vinden we dit jaar helaas niet in Tilburg. Alle edities van 2020 komen te vervallen.

“Met tranen in ons hart hebben wij besloten in 2020 geen Dwalerij meer te organiseren. We vinden het risico nog steeds te groot om verantwoord een evenement neer te zetten”, laat de organisatie via Facebook weten. De Dwalerij zorgt voor vrolijke zondagen met entertainment, kraampjes van creatieve ondernemers en een hoop gezelligheid. Zo zie je zomers mensen op straat dansen en in de winter zing je mee met de vele kerstkoren of warm jij je handen aan kampvuur op straat. Allemaal heel gezellig, maar natuurlijk niet echt te doen op anderhalve meter.

Coronaproof

Achter de schermen was het team druk bezig aan een versie die helemaal coronaproof is. Helaas moeten we daar ook nog even op wachten. De organisatie wacht nog langer totdat het goed voelt om dat te organiseren.

Gezellige sfeer

Een klein voordeel: de fijne sfeer proef je niet alleen tijdens de markt. Waar de markt zo goed in is, is het gezellige gevoel van het Dwaalgebied overbrengen. En gelukkig kunnen we wél op veilige afstand terecht bij de leuke restaurantjes en winkeltjes.

Lieve Dwalers,Met tranen in ons hart hebben wij besloten in 2020 geen Dwalerijen meer te organiseren. We vinden het…

Posted by Dwalerij on Thursday, 23 July 2020

Gelukkig hebben we de beelden nog:

dwalerij kersteditie 2019

Foto’s Dwalerij kersteditie 2019: ben jij gespot?

Gezelligheid in het Dwaalgebied! Het was dan wel redelijk koud, maar dat weerhield een hoop Tilburge...
Dwalerij 2019

Foto’s Dwalerij zomereditie 2019: ben jij gespot?

De zondagmarkt Dwalerij is inmiddels een begrip in Tilburg. In het Dwaalgebied verzamelen de creatie...

adv.