Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit wil je: tijdens de Warandeloop ren je langs leeuwen en olifanten

Door Rowie van der Vliet 13 september 2017

Het is het ene of het andere. De Warandeloop, het grootste crossevenement van Nederland, wordt niet langer georganiseerd in Oude Warande. Daar krijgen we gelukkig iets heel gaafs voor terug: een nieuw onderdeel waarbij deelnemers langs giraffes en olifanten rennen.

Zondagochtend, de zon die net opkomt. En dan samen met andere hardlopers langs leeuwen, luipaarden en neushoorns rennen. Wat moet dat een badass gevoel zijn. Speciaal om deelnemers dit te laten ervaren, verhuist de Warandeloop naar Safaripark Beekse Bergen.

Warande by Night

Zoals we gewend zijn beslaat de Warandeloop nog steeds drie dagen. Van 24, 25 en 26 november kunnen sporters alles geven. Bekende onderdelen als de Fun Run en Warande by Night verhuizen gewoon mee naar het safaripark. Zaterdag en zondag kunnen we ook genieten van de volgende onderdelen: wandeltochten, wedstrijden voor basisscholieren, jeugdlateten, masters, trimlopen, halve marathon, G-atleten, Businessrun en de internationaal gelouterde Crossgala’s.

Startschot inschrijven

Sta je nu al aan het startschot om je in te schrijven? Goed zo, hoe eerder jij je opgeeft, hoe goedkoper het is. Tot 6 november geldt er een speciaal kortingstarief en de voor-inschrijvingsperiode loopt tot 17 november. Na die datum kunnen sporters zich nog steeds inschrijven, maar dan is het wel duurder. Inschrijven doe je hier.

  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.