Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hudson’s Bay is open en zo ziet het eruit:

Door Rowie van der Vliet 21 september 2017

Het kan niemand ontgaan zijn, het veelbesproken Hudson’s Bay is nu écht open. Na meer dan een jaar naar de bouwvakkers te hebben gestaard, kan winkelend Tilburg een kijkje nemen in het oude V&D-pand. We zijn alvast voor je gaan loeren. Kijk je met ons mee?

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶
Foto: indebuurt
Foto: Indebuurt.nl

Real life Pinterest

Van buiten was het oude V&D-pand al niet meer terug te herkennen, maar van binnen is het helemaal een metamorfose vanjewelste. Het lijkt net of je een Instagram grid of Pinterest board binnenloopt. Dat komt door de marmeren witte vloeren en de kledingrekken die iets weg hebben van de Scandinavische modetrend waar woonbladen zo bij weglopen. Op de begane grond vinden we schoenen, tassen en make-up van topmerken als Chanel, Bobbi Brown, MAC en Urban Decay. Word je hebberig van alle nagellak, maar denk je help, dat krijg ik er zelf nooit mooi op? Je kunt zelfs je nagels of wenkbrauwen laten doen in het warenhuis.

Foto: indebuurt

Mancave

Wie de kelder induikt, komt terecht in de mancave. Letterlijk, want hier vinden we de herenafdeling. Hudson’s Bay is van de details, want wie goed kijkt, ziet dat het plafond en de vloer iets donkerder zijn. Daardoor oogt het geheel iets stoerder. Je vindt op deze afdeling merken als: G-Star Raw, Denham, Scotch & Soda en Hugo Boss. De heren kunnen er terecht voor een maatpak, mooie schoenen maar ook een paar lekker zittende jeans.

foto's: indebuurt
foto's: indebuurt

Maar de mannen moeten de afdeling wel een beetje delen. Zo vind je er ook reisartikelen en een ‘click & collect’ ophaalplaats. Daar kunnen online shoppers hun aankopen komen ophalen of kan je tijdens het real life winkelen gewoon aanklikken wat je allemaal mee naar huis wilt nemen. Het personeel van Hudson’s Bay zet het in de kelder voor je klaar.

Ruimte om te shoppen

In een winkelpand van 12.400 meter kun je heel veel kwijt. Hudson’s Bay maakt juist een ruime indruk. Natuurlijk helpen de witte tegels en reusachtige ramen, maar wat ook opvalt zijn de brede paden en de ruimte tussen de rekken. Trouwens, even over die ramen: wat een uitzicht over het Pieter Vreedeplein en de Heuvelstraat.

Natuurlijk kun je nog steeds moeten wachten wanneer iemand net tussen het rek kijkt waar je jouw potentiële droomjurk hebt gezien, maar het is gelukkig niet zo krap dat je er amper langs kunt om even ergens anders te gaan kijken. Zelf zijn we gaan neuzen tussen de rekken en we zagen kleding van Tommy Hilfiger, Nikkie, Aaiko, American Vintage, Second Female en SCOTCH & SODA.

O ja, de pashokjes zijn ook ruim. Niks omkleden in een ruimte die verdacht veel weg heeft van het hok van de conciërge op de middelbare school. Er is zelfs een pashok waar een kinderwagen inpast.

Hudson's Bay Tilburg
foto: indebuurt

#interiorgoals

De prijzen van Hudson’s Bay liggen wel ietsjes hoger dan de V&D. Dat is ook te merken op de verdieping erboven. Hier vinden we Instagramwaardige accessoires voor in huis en dekbedovertrekken. #interiorgoals is hier wel op zijn plaats. We zien de merken: Le Creuset, Blomus, Emile Henry, Blond Amsterdam, Fissler, Iittala en vtwonen. Mocht je willen winkelen met je kind dan is dit de afdeling om je kroost zoet te houden, want hier vind je het speelgoed. Om je honger te stillen kun je ook hier terecht bij de La Place. Het restaurant blijft gewoon open aan het Pieter Vreedeplein, maar toch fijn dat we hier ook terecht kunnen voor belegde broodjes en smoothies.

Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
foto's: indebuurt
foto's: indebuurt
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws Winkelen

adv.