Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wil je zien: Herman den Blijker helpt dit hotel uit de gemeente Tilburg

Door Rowie van der Vliet 16 oktober 2017

Leg die afstandsbediening volgende week maar binnen handbereik. Herman den Blijker en Meneer Reimers gaan voor hun nieuwe tv-programma hotel de Druiventros uit Berkel-Enschot helpen. We kunnen een kijkje in de (herrie in de) keuken nemen vanaf 25 oktober.

De familie Mutsaers is al veertig jaar lang druk in de weer met de Druiventros. Helaas was de toekomst van dit familiebedrijf niet zeker. Al helemaal sinds de aanbouw van een supergroot hotel van Van der Valk aan de Kempenbaan in Tilburg. Wat doe je dan? Dan schakel je de hulp van Herman den Blijker en Meneer Reimers in!

Fantasieloze keuken

Voor hun nieuwe programma Herrie in de Druiventros reisden de twee heren af naar Berkel-Enschot. Ze hebben al veel horecaplekken uit het slop gehaald, maar toch was de status van het familiebedrijf even schrikken. RTL 4 zegt over het programma: ‘De heren zijn helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging, maar wat ze aantreffen in Noord-Brabant overtreft hun ergste verwachtingen. Het grand café is zwaar verouderd, de gerechten uit de keuken fantasieloos, het personeel boos en de recensies vernietigend.’

Heropening

Ai, dat belooft wat. Reken maar dat we volgende week woensdag voor de buis zitten om een kijkje achter de schermen te nemen bij De Druiventros. Gelukkig weten we dat het inmiddels stukken beter gaat met het hotel. Op 1 oktober voerde Noordanus zijn laatste taak uit: de heropening van dit verbouwde familiebedrijf.

Als je woensdag 25 oktober om 21.30 naar RTL4 zapt, ben je mooi op tijd voor de eerste aflevering van Herrie in de Druiventros.


Meer over De Druiventros ontdekken?

De Druiventros hotels

GeopendHele dag

Bosscheweg 11, Berkel-Enschot

Bekijk meer:hotels

adv.