Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

O, dáárom is de HEMA in de Heuvelstraat gesloten

Door Rowie van der Vliet 31 juli 2017

Hoort de HEMA bij jouw vaste winkelrondje tijdens het shoppen? Dan zul je tot 21 september toch even moeten omrijden naar de filialen aan het Roelof Kranenburgplein, Wagnerplein of winkelcentrum Heyhoef. De HEMA in de Heuvelstraat is namelijk tot 21 september gesloten. Gelukkig hebben ze daar een goede reden voor. Tilburg is namelijk de eerste in Nederland waar het Nederlandse warenhuis zijn nieuwe winkelconcept introduceert.

Niet Amsterdam of Rotterdam mag als eerste kennis maken met de HEMA 2.0, maar wij in Tilburg. Foodies mogen al helemaal in hun handjes klappen, want er komt een compleet vernieuwde voedselafdeling. Niet alleen het supermarktschap wordt aangepast, maar het hele HEMA restaurant krijgt een make-over. Hoe het er precies uit komt te zien is nog een verrassing, maar één onderdeel hebben we al achterhaald. Er is ruimte voor live cooking, waarbij je de koks jouw broodje of tompoes zelf klaar ziet maken.

Nieuwe ingang

Wie op 21 september enthousiast naar de huidige ingang rent, komt alsnog voor een gesloten deur te staan. Het huidige pand wordt namelijk verbouwd. Wat we nu kennen als de food-afdeling maakt plaats voor een nieuwe doorsteek tussen de Heuvelstraat en de Emmapassage. Vanaf eind september bevindt de ingang zich in deze nieuwe passage. Daar kun je gerust enthousiast naartoe rennen, want er komt op 21 september een feestelijke opening.


Meer over HEMA Tilburg ontdekken?

HEMA Tilburg warenhuizen

Gesloten09:00 - 18:00

Heuvelstraat 24, Tilburg

Bekijk meer:warenhuizen

adv.