Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Help! Welk nummer moet per se in de Spotify-lijst indebuurt Tilburg thuiswerksongs

Door Noah Godefroy 31 maart 2020

Muziek verbroedert en verblijdt, zowel in goede als in de slechte tijden. En een beetje positiviteit kunnen we wel gebruiken. Om elkaar als Tilburgers te steunen tijdens de coronacrisis bedachten wij de lijst: indebuurt Tilburg thuiswerksongs. Een klein gebaar, met (hopelijk) een groot bereik. Het leukste van alles: jullie vullen hem helemaal zelf!

Het nummer You’ll never walk alone galmde vrijdag 20 maart om 08.45 uur door de speakers van meer dan 180 radiozenders. Muziek verbroedert en helpt ons door deze bijzondere tijden. Ook je thuiswerkkantoor wordt in één klap veel aangenamer als jouw favoriete nummers op vol volume staan, maar wat is jullie favoriete thuiswerksong?

Hoe komt jouw nummer in de lijst?

De spelregels zijn simpel. Wij van indebuurt Tilburg bijten het spits af en nomineren de volgende deelnemers via onze Facebookpost. Ben jij genomineerd? Dan zet je jouw favoriete thuiswerkplaat (en uitvoerende artiest) in de comments. Vervolgens nomineer jij een andere Tilburger. Ben je getagd, dan is het jouw beurt om je favoriete nummer met ons te delen. Wij voegen de nummers toe aan de openbare spotifylijst: indebuurt Tilburg thuiswerksongs. Zo kom je de thuiswerktijd tot 1 juni hopelijk een beetje beter door!

People Are Strange

“Ik werk nu al zo’n drie weken thuis en dat was natuurlijk even wennen. Inmiddels vind ik het eigenlijk wel fijn! Lekker rustig en ach: mensen zijn toch maar raar zoals de The Doors het in 1967 al beschreven 😉 “, verklaart redacteur Noah zijn keuze voor People Are Strange van de Amerikaanse band. Rowie gaat voor een lied van Rex Orange CountySunflower. “Tryna keep my mind at bay, Sunflower still grows at night“, zingt de Engelse muzikant Rex Orange County. Straks kunnen we weer lekker lang naar buiten om die zonnebloemen en vooral veel vrienden te zien. Ook probeert Rowie afleiding te vinden tijdens de zelfisolatie. En dat lukt aardig goed met een thuiswerkkaraokesessie op dit melancholische maar keivrolijke nummer!

adv.