Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Heftig! Dit burgerrestaurant stond gisteren in brand

Door Rowie van der Vliet 11 oktober 2017

Zag je gisteren rook opstijgen vanaf het Piusplein? Dat klopt! Wat blijkt: er was een brandje bij burgerrestaurant Thrill Grill.

De brand is ontstaan in de afzuiginstallatie. De brandweer was er snel bij en heeft de haard ontmanteld. Toch is een medewerker door de ambulance nagekeken, want de uitslaande rook werd hem even teveel. Gelukkig was er verder niemand gewond.

Even een blokje om

Slagroom Eten & Drinken werd voor de zekerheid ook uitgeruimd. Passanten die langs het Piusplein wilden lopen, moesten even een blokje om. Door de heftige rook werd het plein namelijk tijdelijk afgesloten.

Houtskooloven

Thrill Grill is een burgerrestaurant naar concept van de chef-kok Robert Kranenborg. Misschien ken je hem wel als jurylid van MasterChef en Topchef of als topper die Michelinsterren bij elkaar kookte. De hamburgers worden bereid op een josper, een houtskoolbarbecue in de vorm van een oven. Het gerucht gaat dat de muur waar de josper tegenaanstaat, de muur is waarachter zich de afgebrande afzuiginstallatie bevond. Het is niet bekend of Thrill Grill vandaag weer kan openen of dat ze nog even tijd nodig hebben om de schade in de keuken te repareren.


Meer over Thrill Grill ontdekken?

Thrill Grill Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Piusplein 6, Tilburg

Bekijk meer:Permanent gesloten

Meer over

112 Nieuws

adv.