Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hé wacht eens even, de Emmapassage ziet er nu anders uit!

Door Rowie van der Vliet 7 november 2017

Wie langs de Emmapassage op de Katterug loopt, kijkt toch even raar op. Het overdekte winkelcentrum ziet er namelijk heel anders uit dan we gewend zijn. Een deel van de overkapping is weggehaald!

Wanneer wij langslopen is het toch een raar gezicht. Het bordje dat aanduidt dat we ons bij de Emmapassage bevinden is verdwenen. Wat ziet het gebouw er ineens anders uit!

Waarom eigenlijk?

Met al die winkels is het vaak laden en lossen geblazen. Dat zal alleen nog maar meer worden, want de dichtbijgelegen Primark opent volgend jaar. De overkapping is weggehaald om het voor vrachtwagens makkelijker te maken over de Katterug te rijden.

Nog meer veranderingen

Al die verbouwingen brengen nog meer veranderingen met zich mee. Het vrouwtje van de loempiakraam ietsjes verderop in de Stadshuisstraat heeft ineens een heel ander uitzicht dankzij gekapte bomen en de verbouwingen van de Primark zijn nog druk bezig.

Zo was het vroeger

Het verschil is pas echt goed te zien wanneer je het naast een oude foto van de Emmapassage legt. We zijn heel benieuwd hoe het eruit komt te zien als alle verbouwingen achter de rug zijn.

Emmapassage
Foto: indebuurt

Meer over

Nieuws

adv.