Hallo MOOD! De opvolger van Bij Vermeer is open

Door Rowie van der Vliet 15 mei 2019

De Piushaven is weer een nieuw restaurant rijker. Op zondag 5 mei opende MOOD de deuren in het oude pand van Bij Vermeer.

Voor oud-eigenaren Christ en Nannie moet het fijn zijn om hun zaak in goede handen achter te laten. Willem is nu de ‘big boss’ van MOOD, maar werkte er eerder als chef-kok. Nonja laat Tilburgers thuisvoelen in de zaak als gastvrouw.

Gedaanteverwisseling

MOOD gaat voor een deel door op dezelfde koers als Bij Vermeer, maar voerde ook wat veranderingen door. Zoals de eigenaren zelf aangeven heeft het restaurant echt een gedaanteverwisseling gekregen. Natuurlijk met nieuwe belettering, maar ook een heel gave muur met bloemen die uit een pak tevoorschijn komen. De grijze muur met oranje garen is nu groen. Dat is toch even een ander zicht.

Borrelplek

Vind je het tijdens de lunch zo gezellig dat je nog blijft plakken voor een borreltje? Dat kan! Nonja: “We willen het borrelgedeelte iets meer verruimen en een leuk borrelkaartje opzetten. We willen dat mensen die laat lunchen hier nog blijven borrelen. Uiteraard kan dat met drie gangen, maar dat hoeft niet per se. Mensen kunnen ook gewoon à la carte bestellen en er zijn borrelplanken aanwezig.”

Grote groepen

Kom je gezellig langs met een grote groep? Dat kan! Er staat zelf een tafel lange tafel voor twaalf personen in de zaak. Genoeg plek voor je vriendengroep om wijntjes of speciaalbieren te drinken. Wij zijn al in de ‘mood’!

Lees ook:

Carpacciobar shared dining

We gingen langs bij de eerste (en enige) carpacciobar van Tilburg

“Het was echt heerlijk”, klinkt het van de gasten die net hebben afgerekend. Van dunne plakken rundv...
BackWERK

BackWERK is open en zo ziet het eruit [video & foto's]

Het is zover! BackWERK is open in het pand van Bakkertje Bol. Tilburgers druppelen al binnen via de ...
Flipped Story

7 x Tilburgse eetplekken die niet heel de stad al heeft ontdekt

Wil je spontaan een hapje eten, zit de hele tent al vol. Tja, bij sommige Tilburgse eetplekken is da...

Meer over GOOD MOOD Piushaven ontdekken?

GOOD MOOD Piushaven restaurants en horeca

Gesloten11:00 - 23:45

Kempenaarplaats 156, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.