Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Goed nieuws! Berkdijk Bloemen maakt een doorstart na faillissement

Door Rowie van der Vliet 4 februari 2020

Berkdijk Bloemen bestaat al 64 jaar. In januari moest het familiebedrijf noodgedwongen faillissement aanvragen. Gelukkig is er nu goed nieuws: de bloemenzaak maakt een doorstart. 

“Het is positief voor ons dat we de traditie kunnen voortzetten. We zijn blij dat we na 64 jaar door kunnen blijven doen waar we goed in zijn: klanten voorzien van kwaliteitsbloemen”, vertelt eigenaresse Erica Tilemans.

Steun van Tilburgers

Berkdijk Bloemen is na het uitgesproken faillissement nooit dicht gegaan. De bikkels bleven bloemen verkopen vanuit hun zaak aan de Berkdijksestraat. En dat deden ze precies zoals klanten al ruim zestig jaar gewend zijn. Met nog elke dag een levering van verse bloemen uit Naaldwijk. Toch was het niet makkelijk. “Het was een vrij zware periode, dat hoeven we niet uit te leggen. Maar de vele lieve berichten van mensen hebben ons goed gedaan. We kregen veel reacties dat mensen ons zouden missen. Die berichten krijg je liever niet in die omstandigheden, maar we kregen een positief gevoel van alle steun.”

Familiebedrijf

De twaalf medewerkers van Berkdijk Bloemen blijven nog steeds voor het team werken. De bloemenzaak is een familiebedrijf in handen van de derde generatie. Het is overgegeven op vader op dochter en dochter.

Lees ook:

Berkdijk Bloemen blijft voorlopig open na faillissement: ‘Er komen dagelijks nog nieuwe bloemen’

Berkdijk Bloemen is failliet, maar dat betekent niet dat de familiezaak na zestig jaar stopt. De blo...

8 x hier haal je nu je bloemen in Tilburg

Wil je iemand verrassen met een bloemetje? Bij deze acht winkels kun je terecht voor je bloemen in T...

Meer over

Nieuws

adv.