Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gaaf! Tilburger krijgt eigen expositie op Paaspop

Door Rowie van der Vliet 13 februari 2018

Hoera! ‘Onze’ eigen Tilburgse Noortje van Venrooij krijgt een toffe expositie op het festival Paaspop. Onder de noemer Beachball Art Expo trommelt ze honderd kunstenaars op die een beachballracket mogen pimpen.

Vorig jaar mocht Noortje in haar eigen stad Tilburg al proeven van het organiseren van haar expositie. Het was haar eerste tentoonstelling, maar tijdens een interview verzekerde ze ons al dat het niet de laatste ging zijn. “Normaal ben ik de ontwerper, maar nu moest ik een evenement organiseren. Het was buiten mijn comfortzone, maar ik heb er zoveel van geleerd en goede energie van gekregen. Een vervolg gaat er zeker komen, maar eerst nog maar eens deze editie.”

Podium pakken

En of dat vervolg er gaat komen! Namelijk van 30 maart tot 1 april in Schijndel tijdens Paaspop. Doet ze even! Waar ze vorig jaar 32 kunstenaars de vrijheid gaf om iets te doen met één knuffel, mogen nu honderd deelnemers zich helemaal uitleven op een beachballracket. Perfect om in een zomerse sfeer te komen! Wil jij samen met Noortje een podium pakken op hetzelfde festival waar Fat Boy Slim, Bastille en Ronnie Flex optreden? Je kunt je nog tot 20 februari opgeven door een mailtje te sturen naar [email protected].

Meer dan het Rijksmuseum

Noortje kan haar geluk niet op. “Paaspop 2017 trok 75.000 bezoekers. Stel je voor dat een kwart van alle bezoekers de expo bezoeken, dan is dat nog altijd meer dan het Rijksmuseum in een weekend”, schrijft de altijd enthousiaste Tilburgse op Facebook. We duimen dat dat gaat lukken, Noortje!

Noortje met haar knuffel

Noortje van Venrooij verenigt Tilburgers met knuffels en kunst

Na acht jaar dromen is het eindelijk zover voor Noortje van Venrooij: ze heeft haar eigen expositie,...

adv.